Mesés nyarat!

Kedvenc hőseid képernyő nélkül is veled lehetnek!

Áramszünet? Elfogyott a parton a net? Vagy egyszerűen csak hagynátok a képernyőt, és élveznétek a nyári napsütést? Van egy jó hírünk: kedvenc mesehőseitek bárhova elkísérnek, ráadásul vadiúj kalandokkal is készültek számotokra! Lapozzátok fel Thomas, a Mézga család, Asterix és a többiek történeteit, készüljetek a fejtörőkre, és a színes ceruzákat se felejtsétek kihegyezni!

A Mézga család

Nem csak a mai gyerekek imádják a rajzfilmeket. Az idén 100 éve született zseniális Romhányi József Mézga családjának újabb és újabb epizódjait a szülők is repesve vártuk a képernyők előtt. Bár Köbüki legtöbb találmányára még várni kell kicsit, ma már nem kell kinyitni az ablakot, hogy hipp-hopp csomagot kapjunk. Akár egy olyat, amellyel a Mézga család kalandjai beköltöznek a mi családunk könyvespolcára.

Rigó Béla: A Mézga család könyv
könyv

A Mézga család

Kedves ismerőseink a képernyőről most könyvbe költöztek. Mézga Géza, a gyámoltalan papucsférj, Paula asszony, az ő energikus felesége, tinédzserlányuk, Kriszta, meg Aladár, a kicsit lökött zseni, v...

 

Előjegyezhető

A könyvről

Kedves ismerőseink a képernyőről most könyvbe költöztek. Mézga Géza, a gyámoltalan papucsférj, Paula asszony, az ő energikus felesége, tinédzserlányuk, Kriszta, meg Aladár, a kicsit lökött zseni, valamint Blöki és MZ/X, a harmincadik századbeli rokon. A színes családi képes krónika Nepp József és Romhányi József munkája alapján készült.

A könyvről

Gyere velem a világűrbe! Úgyis régen láttad utoljára a Nagy Medvét vagy a Göncölszekeret, ahogy végigzötyög a Tejúton. Meglátogathatod a Lepénybolygót, ahol egysíkú világukban egysíkúan gondolkodnak az odazárt árnyékemberek. Persze vannak színesebb vidékek, ahol az élet csupa izgalom, mert krimiírók írják. Másutt örökös testvérháborúkban fogy a létszám, megint másutt leigázott emberek szolgálják a rajtuk uralkodó gépeket. A többi maradjon meglepetés. Kellemes kalandozást kíván könyvéhez: Mézga Aladár.

Rigó Béla: Mézga Aladár különös kalandjai könyv
könyv

Mézga Aladár különös kalandjai - Gyere velem a Világűrbe!

Gyere velem a világűrbe! Úgyis régen láttad utoljára a Nagy Medvét vagy a Göncölszekeret, ahogy végigzötyög a Tejúton. Városban reklámok világítanak az égen. A távcsövekben megdermedt állóképek mut...

 

Előjegyezhető

Mesés Bing-szokások

Bing a legkisebbek új képernyős kedvence, akinek bájos szokásai és imádnivaló barátai szinte bármely kis óvodást meghódítják. Bújócska, kutyusbarátság és az a bizonyos szobatisztaság. Fontos kérdések, kedves mesék és óriási Bing-képek; lapozzátok fel újra és újra a történeteket együtt!

Bing - Szia, kutyus! könyv
könyv

Bing - Szia, kutyus! - Olvass mesét Binggel!

Új barátokat szerezni... ez amolyan Bing-szokás. Bing és Flop a parkban labdázik, amikor egy eltévedt kutyus vetődik melléjük. Bing összebarátkozik és jót játszik a kutyával. Csakhogy hamarosan ...

Online ár:

2 125 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

A könyvről

Új barátokat szerezni... ez amolyan Bing-szokás. Bing és Flop a parkban labdázik, amikor egy eltévedt kutyus vetődik melléjük. Bing összebarátkozik és jót játszik a kutyával. Csakhogy hamarosan el kell válniuk, amikor hazaindulnak. Vajon hogyan köszön majd el Bing új barátjától?

A könyvről

Bújócskázni... ez amolyan Bing-szokás. Bing és barátai Amma bölcsijében bújócskáznak. Bing mindenáron nyerni akar, hogy ő lehessen a következő hunyó, ezért még pisilni sem megy ki a többiekkel játék előtt. Pedig jobb lett volna... Ajaj! Ne aggódj Bing! Nem történt nagy baj!

könyv

Bing - Bújócska - Olvass mesét Binggel!

Bújócskázni ... ez amolyan Bing-szokás. Bing és barátai Amma bölcsijében bújócskáznak. Bing mindenáron nyerni akar, hogy ő lehessen a következő hunyó, ezért még pisilni sem megy ki a többiekkel ...

Akciós ár:

1 750 Ft

Online ár: 2 125 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

Mozdonykörút Sodor szigetén

Utazni jó! Gőzmozdonyon utazni? Igazi kaland. Pláne egy olyan mozdonnyal, aki barátaival folyamatosan azon van, hogy minél hasznosabban töltse el a munkaidejét. Kapcsolódjatok be ti is Thomas és barátai hétköznapjaiba! Ismerkedjetek össze a Kövér ellenőrrel, és utazzátok körbe gőz- vagy dízelmozdonnyal a gyönyörű Sodor szigetet!

Thomas, a gőzmozdony - Mennyi az idő? könyv
könyv

Thomas, a gőzmozdony - Mennyi az idő?

Kísérd végig Thomast, egy mozgalmas napján! Délután négy órakor nagy mulatság lesz az állomáson. De addig Thomasnak, nagyon hasznos mozdonynak kell lennie. Állítsd az óramutatókat arra a számra, ah...

Online ár:

2 375 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

A könyvről

Egy hasznos mozdony mindig tudja, hogy mennyi a pontos idő, így sosem téveszti el a menetrendet, és mindent leszállít, amikorra kell. Tanuljátok meg az óra működését a legpontosabb mozdonybaráttól, hogy rátok is büszke lehessen a Kövér ellenőr!

Thomas, a gőzmozdony - Mozdonykalandok 2. könyv

Online ár:

2 550 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

W. Awdry: Thomas, a gőzmozdony - Mozdonykalandok 3. könyv

Online ár:

2 550 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Rev. W. Awdry: Thomas, a gőzmozdony - Mozdonykalandok 4. könyv

Online ár:

2 295 Ft

Eredeti ár: 2 699 Ft

Thomas, a gőzmozdony - Mozdonykalandok 5. könyv

Online ár:

2 295 Ft

Eredeti ár: 2 699 Ft

Thomas, a gőzmozdony - Mennyi az idő? könyv

Online ár:

2 375 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

Mészáros Urbán Szabó Gábor: A győri regény könyv

Online ár:

4 741 Ft

Eredeti ár: 4 990 Ft

Hupikék törpénetek

Hihetetlennek tűnhet, hogy az első hupikék törpénet egyidős lehet a nagyival. Hogy ő nem a TV-ben nézte? Ez valószínű, hiszen az 50-es évek gyerekei is könyvekben, képregényekben merülhettek el Aprajafalva lakóinak kalandjaiban, ahogy most ti is. Egy klasszikusan kedves mesesorozat humorral, bájosan esetlen főgonosszal és sok kis kék lénnyel, akik, ha jobban meggondoljuk, ma már örökzöldek.

Hupikék Törpikék 1. - Hókuszpók törpös kalandjai könyv
könyv

Hupikék Törpikék 1. - Hókuszpók törpös kalandjai

Milyen nyugodt és vidám lehetne az élet Aprajafalván, ha a gonosz varázsló nem próbálná folyton elkapni kis kedvenceinket. A kötetben 4 törpös törpénetet olvashatunk, amelyek közül az elsőben hal...

 

Előjegyezhető

A könyvről

Milyen nyugodt és vidám lehetne az élet Aprajafalván, ha a gonosz varázsló nem próbálná folyton elkapni kis kedvenceinket. A kötetben 4 törpös törpénetet olvashatunk, amelyek közül az elsőben hall Hókuszpók először a törpökről. A bölcsek kövét akarja előállítani, hogy arannyá változtasson mindent, és a főzet fontos összetevője a törp. És már kezdődik is a kutatás és üldözés. Persze a gonosz mindig pórul jár, hiába segíti hűséges macskája, Sziamiaú.

Segítenek a Hupikék Törpikék - Írás könyv

Online ár:

1 170 Ft

Eredeti ár: 1 299 Ft

Gall galibák képregényen

Melyik gyerek ne akarna szupererős lenni? Egy cuki kiskutyával cimbizni? És minden csatát megnyerni, ami csak elé kerül? Asterix és Obelix bár nem szuperhősök, szupererejüknek és a rómaiak folyamatos kihívásainak köszönhetően ma is megállják a helyüket, ha szórakoztatásról van szó. Arról nem is beszélve, hogy képregényhősökként a kevés szöveg, sok képpel illusztrált bunyó hívei. Így azokat a kezdő olvasókat is hamar berántják egy kalandba, akik nem igazán kedvelik a barokkos körmondatokat! Csatlakozzatok hozzájuk még ma!

Jean-Yves Ferri, Didier Conrad: Asterix 37. - Asterix és az itáliai futam könyv
könyv

Asterix 37. - Asterix és az itáliai futam

Az ókori Róma méltán büszke úthálózatára, de akadnak elégedetlenkedők, akik panaszkodnak az egyre gyakoribb kátyúkra. Hogy bizonyítsa az utak kiváló minőségét, Julius Caesar nagyszabású szekérverse...

 

Előjegyezhető

A könyvről

Az ókori Róma méltán büszke úthálózatára, de akadnak elégedetlenkedők, akik panaszkodnak az egyre gyakoribb kátyúkra. Hogy bizonyítsa az utak kiváló minőségét, Julius Caesar nagyszabású szekérversenyt rendez egész Itálián keresztül, amelyen az ismert világ valamennyi népe részt vehet, beleértve a barbárokat. A viadalt nem is nyerhetné más, mint Coronavirus, a híres római auriga. Ám a szervezők nem számoltak azzal, hogy egy tenyérjós tanácsára Obelix is kocsira száll, segédhajtója pedig nem is lehet más, mint Asterix.

René Goscinny, Albert Uderzo: Asterix 17. - Az istenek otthona könyv

Online ár:

2 125 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

René Goscinny, Albert Uderzo: Asterix 4. - Asterix, a gladiátor könyv

Online ár:

2 700 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Albert Uderzo: Asterix 25. - A megosztott falu könyv

Online ár:

2 125 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

René Goscinny, Albert Uderzo: Asterix 6. - Asterix és Kleopátra könyv

Online ár:

2 550 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Jean-Yves Ferri, Didier Conrad: Asterix 35. - Asterix és a Piktek könyv

Online ár:

2 125 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

René Goscinny, Albert Uderzo: Asterix 11. - Asterix és a hősök pajzsa könyv

Online ár:

2 850 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

René Goscinny, Albert Uderzo: Asterix 8. - Asterix Britanniában könyv

Online ár:

2 700 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Kocka kalandorok ne kíméljetek!

A LEGO zseniális találmány. Ezt kizárólag akkor kérdőjelezzük meg, ha az első kávé előtt papucs nélkül igyekszünk át a nappalin, ahol a gyerekek előző nap elmulasztottak rendet rakni. Ha nálatok is dúl a LEGO-őrület, és szeretnél egy garantáltan lépésbiztos LEGO-meglepetést, akkor bátran válogass a képregényeket, furfangos feladványokat, fifikás fejtörőket, esetenként mega sok matricát rejtő LEGO-foglalkoztatók között! További rajongások, úgymint tűzoltó, tündér, szuperhős, Star Wars, Ninjago és Harry Potter előnyben!

Lego Dots - Tervezz saját naplót! könyv
könyv

Lego Dots - Tervezz saját naplót! - Több mint 200 matrica!

Ilyen még nem volt! Fejezd ki magad a lenyűgöző Lego Dots-matricákkal ebben a vadonatúj és nagyon menő naplóban. Itt a remek alkalom, hogy szabadjára engedd a fantáziád, és tervezz! Alkosd meg csa...

Online ár:

2 375 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

A könyvről

Karkötők, mindenféle csili-vili dizájncucc az íróasztalra és a gyerekszobába? A LEGO Dots alaposan lázban tartja a színes dekorholmikra fogékony gyerekek érdeklődését. Ha szeretnétek kimaxolni a Dots-szenvedélyt, csapjatok le egy különleges naplóra, ahol az ifjú dizájnerek tovább folytathatják az önmegvalósítást sok-sok színes matricával!

Lego Nexo Knights - Monstrox könyve könyv

Online ár:

3 325 Ft

Eredeti ár: 3 499 Ft

LEGO BATMAN - Joker visszatér könyv

Online ár:

1 425 Ft

Eredeti ár: 1 499 Ft

LEGO NEXO KNIGHTS - Harckészültség könyv

Online ár:

1 425 Ft

Eredeti ár: 1 499 Ft

Lego Nexo Knights - Lovagok könyve könyv

Online ár:

5 225 Ft

Eredeti ár: 5 499 Ft

LEGO City - Színezz velünk!  - Üdv Lego Cityben! könyv

Online ár:

900 Ft

Eredeti ár: 999 Ft

Lego Dots - Tervezz saját naplót! könyv

Online ár:

2 375 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

LEGO Hidden Side - Szellemriadó könyv

Online ár:

2 090 Ft

Eredeti ár: 2 199 Ft

Volt egyszer egy vadlovad

A vadnyugaton régen a pisztolypárbajoké, az indiántámadásoké meg a vasúté volt a főszerep. Szerencsére mára átvették a fő helyet a vadlovak, így Szilaj és lovasa Lucky. Ha nálatok is kedvenc állat a ló, és ha tehetitek, egy lovardában töltitek a szabadidőtöket, a Szilaj-rajzfilmsorozat történetei nyomán készült ifjúsági regények és kreatívkönyvek az esős napokon igazi jó lovas társaitok lesznek!

Suzanne Selfors: Szilaj - Kirándulás Luckyval a lovak és barátok világába könyv
könyv

Szilaj - Kirándulás Luckyval a lovak és barátok világába

Lucky Prescott vagyok, én leszek az idegenvezetőd, és mesélek neked mindarról, amit a világon a legjobban szeretek: Miradero városáról, a lovakról (különösképp Szilajról), és barátnőimről, akikkel ...

Online ár:

2 125 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

A könyvről

Lucky Prescott vagyok, én leszek az idegenvezetőd, és mesélek neked mindarról, amit a világon a legjobban szeretek: Miradero városáról, a lovakról (különösképp Szilajról), és barátnőimről, akikkel lóháton felfedezzük a vadnyugat peremvidékein. Pru, Abigail és néhány érdekes helyi személyiség segít, hogy izgalmas fejtörőkkel, ínycsiklandó receptekkel, kipattintható mellékletekkel és csuda mókás játékokkal, teli kalandban legyen részed.
Tarts velünk!
Lucky

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára