Olvass Szabadon!

A Bookline ajándékkártyát egyszeri alkalommal, tetszőleges összeggel töltheted fel. A megajándékozott egy éven keresztül bármikor, bármilyen módon (egy vagy több részletben is) felhasználhatja azt az oldalunkon és üzleteinkben.

Egyenleg és érvényesség lekérdezése
Rossz/Hiányzó adat
Rossz/Hiányzó adat

VÁLASSZ AJÁNDÉKKÁRTYÁT!

Bookline ajándékkártya - Irány a betűdzsungel!

Bookline ajándékkártya - KÖNYV/VAD/ÁSZ

Bookline ajándékkártya - Tenger sokat olvasok

Bookline ajándékkártya - H2OLVASÓKiknek ajánljuk az ajándékkártyát?

Azoknak, akik nem ismerik pontosan ismerőseik könyvespolcát és nem szeretnek melléfogni! A kártyára tetszőleges összeget tölthetsz fel, a megajándékozott pedig ezután szabadon választhatja ki a neki tetsző könyveket online és bolti kínálatunkból.

Ajándékkártya megvásárlása

Válaszd ki a kártya megjelenését a fenti lehetőségek közül, majd töltsd fel egy tetszőleges összeggel. A vásárlásodat a Kosárba gomb megnyomása után véglegesítheted. A sikeres vásárlásról e-mailben fogunk értesíteni.

Miért jó választás az ajándékkártya?

A kártyatulajdonos a kártyán szereplő összeget az utolsó forintig szabadon elköltheti, ha pedig az egyenlegénél drágább terméket szemel ki, üzleteinkben és az oldalon is lehetősége nyílik osztott fizetéssel a különbözet kipótlására. A kártya egyenlege ezen az oldalon tekinthető meg, valamint tájékoztatás kérhető ügyfélszolgálatunktól is.

Egyéb rendelkezések

Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információ elérhető a bookline.hu/ajandekkartya aloldalon és az Ajándékkártyáim menüpontban, a Bookline könyvesboltokban, valamint ügyfélszolgálatunkon. A kártyára feltöltött összeg első felhasználására leghamarabb a feltöltés napját követő napon kerülhet sor. A kártyára feltölthető legalacsonyabb összeg 500 Ft.

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. A Bookline a feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód.

A Bookline nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, pótolni nem tudjuk. Kérjük, a kártyát tartsa biztonságos helyen! Bookline ajándékkártyáját ne dobja ki addig, míg megrendelését kézhez nem vette, hiszen a kártyára szüksége lehet esetleges reklamációk vagy visszáruzás során. Az ajándékkártya bolti felhasználásához a kártya átadása szükséges.

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára