Látogass el idén is a Millenárison megrendezett 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra április 25. és 28. között, ahol a legfrissebb könyvkínálat mellett rendhagyó programokkal, kávéval és további meglepetésekkel várunk, alig néhány lépésre a főbejárattól!

A Bookline Buszban idén a 20%-os könyvkedvezményünk mellé minden vásárlás után egy kávékupont adunk, amelyet ott helyben be is válthatsz baristáinknál. És ha még ez sem lenne elég, 7000 Ft feletti vásárlás esetén a Bookline bádogbögréje, 9000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a legújabb termékünk, a Bookline vászontáskája is a tiéd lehet.

DEDIKÁLÁS A BOOKLINE BUSZNÁL

D. Tóth Kriszta - Jöttem, hadd lássalak

D. Tóth Kriszta

Jöttem, hadd lássalak

2019. április 27. 18:00

Hadas Krisztina - Anyasors

Hadas Krisztina

Anyasors

2019. április 28. 11:00

A legkisebbekre is gondoltunk! - Szívünk rajta gyereksarok

A legjobb gyerek- és ifjúsági könyveket összegyűjtő Szívünk rajta programunk a Könyvfesztivál teljes ideje alatt remek könyvekkel, játékokkal várja a fiatal olvasókat a Táncszínház, első emeletén, azaz a Gyerek(b)irodalomban!

Szívünk rajta

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál ideje alatt minden könyvet 20% kedvezménnyel rendelhetsz meg oldalunkról, legyen szó újdonságokról vagy már régóta vágyott kötetekről. Április 25. és 28. közötti ajánlatunk új, magyar nyelvű könyvekre és hangoskönyvekre érvényes, antikvár könyvekre, e-könyvekre és könyvutalványra nem vonatkozik.

Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, a kedvezményesen megvásárolható könyveket „Extra ár” megjelöléssel látjuk el.

A 26. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL ÚJDONSÁGAI