Ingyenes könyvcsere pontok országszerte.

Sosem tudhatod,
milyen világba csöppensz

Cseréld be bármelyik könyvedet valami
rendkívülire a Bookline Lapozókban!

Helyszínek és részletek

Te is befogadnál egy könyvcserepontot?

Programunk folyamatosan bővül, szeretettel várjuk olyan partnerek jelentkezését, akik szívesen befogadnának egy – vagy akár több – Lapozót. FONTOS, hogy a könyvcserepontok: • napközben mindenki számára elérhetők legyenek,
• éjjelente zárt vagy őrzött területen helyezkedjenek el, központi, forgalmas helyen találjanak otthonra, szerető és gondoskodó gazdákhoz kerüljenek, akik rajonganak a könyvekért. A Lapozó pontok műszaki paramétereit ebben a dokumentumban tudod megtekinteni. Amennyiben érdekel a lehetőség, kérjük, jelentkezz a lapozo@bookline.hu e-mail címen! Cserébe biztosítjuk a Lapozó egyszer feltöltését könyvekkel, a helyszínek egész éves kommunikációját és azt, hogy az olvasók rajongani fognak érted. Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Részletek

Te is befogadnál egy könyvcserepontot?

Programunk folyamatosan bővül, szeretettel várjuk olyan partnerek jelentkezését, akik szívesen befogadnának egy – vagy akár több – Lapozót.

FONTOS, hogy a könyvcserepontok:

  • napközben mindenki számára elérhetők legyenek,
  • éjjelente zárt vagy őrzött területen helyezkedjenek el,
  • központi, forgalmas helyen találjanak otthonra, szerető és gondoskodó gazdákhoz kerüljenek, akik rajonganak a könyvekért.
  • A Lapozó pontok műszaki paramétereit ebben a dokumentumban tudod megtekinteni.

Amennyiben érdekel a lehetőség, kérjük, jelentkezz a lapozo@bookline.hu e-mail címen! Cserébe biztosítjuk a Lapozó egyszer feltöltését könyvekkel, a helyszínek egész éves kommunikációját és azt, hogy az olvasók rajongani fognak érted.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Bezárás

Hogyan működik

A Bookline Lapozók ingyenes könyvcserepontok. Ez azt jelenti, hogy ha el szeretnél vinni egy könyvet valamelyik Lapozóból, nem kell fizetned: csupán annyit kérünk, hogy tegyél be a helyére egy másik könyvet, amire nincs szükséged. Így az utánad érkezők is pont ugyanannyi könyvből válogathatnak majd, mint te. Ha épp nincs nálad könyv, nyugodtan hozhatod a cserekönyvet később is - vagy akár visszahozhatod magát az elvitt kötetet is, miután kiolvastad. Hasonlóképpen, ha hoztál egy (vagy több) könyvet, de épp nem találsz semmi kedvedre valót a kínálatban, nyugodtan távozhatsz cserekönyv nélkül is. A könyvcsere célja, hogy a könyvek ne olvasatlanul heverjenek, ezért kérjük, egyszerre csak egy könyvet vigyél el. Amint kiolvastad, visszahozhatod és választhatsz helyette egy másikat - olyan gyakran cserélhetsz, amilyen gyakran csak szeretnél. A könyveket helyben olvasni, illetve olvasás céljából továbbadni vagy továbbcserélni ér - eladni azonban nem szabad.

Részletek

Hogyan működik

A Bookline Lapozók ingyenes könyvcserepontok. Ez azt jelenti, hogy ha el szeretnél vinni egy könyvet valamelyik Lapozóból, nem kell fizetned: csupán annyit kérünk, hogy tegyél be a helyére egy másik könyvet, amire nincs szükséged. Így az utánad érkezők is pont ugyanannyi könyvből válogathatnak majd, mint te.

Ha épp nincs nálad könyv, nyugodtan hozhatod a cserekönyvet később is - vagy akár visszahozhatod magát az elvitt kötetet is, miután kiolvastad. Hasonlóképpen, ha hoztál egy (vagy több) könyvet, de épp nem találsz semmi kedvedre valót a kínálatban, nyugodtan távozhatsz cserekönyv nélkül is.

A könyvcsere célja, hogy a könyvek ne olvasatlanul heverjenek, ezért kérjük, egyszerre csak egy könyvet vigyél el. Amint kiolvastad, visszahozhatod és választhatsz helyette egy másikat - olyan gyakran cserélhetsz, amilyen gyakran csak szeretnél.

A könyveket helyben olvasni, illetve olvasás céljából továbbadni vagy továbbcserélni ér - eladni azonban nem szabad.

Bezárás

Miért csináljuk?

Mi a Bookline-nál könyvekkel foglalkozunk és fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot. E két dologból következően folyamatosan keressük a megoldásokat, melyek segíthetnek, hogy az olvasás minél fenntarthatóbb legyen. Az egyik legkézenfekvőbb út, ha segítünk, hogy egy-egy példányt többen olvassanak el: az egy olvasóra jutó környezeti terhelés így töredékére csökkenthető. A legtisztább módja ennek a helyszíni könyvcsere: az olvasók ideális esetben egyszerűen útba ejtik a központi csere-helyszínt, és mindenféle csomagolás, postázás és egyéb, esetleg a környezetet terhelő tevékenység nélkül be tudják cserélni felesleges könyveiket olyan kötetekre, melyeket el szeretnének olvasni. Később természetesen ezeket is újra becserélhetik. Bár Magyarországon már évek óta léteznek ingyenes könyvcsere-pontok, ezek gyakran esetlegesen működnek - folyamatos ápolásukra nem feltétlenül jut pénz, illetve energia. A Bookline Lapozók célja, hogy különleges designjukkal és időszakos feltöltéssel emeljék a könyvcsere presztízsét – minden réteg számára vonzóvá tegyék a könyvek fenntartható körforgását.

Részletek

Miért csináljuk?

Mi a Bookline-nál könyvekkel foglalkozunk és fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot. E két dologból következően folyamatosan keressük a megoldásokat, melyek segíthetnek, hogy az olvasás minél fenntarthatóbb legyen.

Az egyik legkézenfekvőbb út, ha segítünk, hogy egy-egy példányt többen olvassanak el: az egy olvasóra jutó környezeti terhelés így töredékére csökkenthető. A legtisztább módja ennek a helyszíni könyvcsere: az olvasók ideális esetben egyszerűen útba ejtik a központi csere-helyszínt, és mindenféle csomagolás, postázás és egyéb, esetleg a környezetet terhelő tevékenység nélkül be tudják cserélni felesleges könyveiket olyan kötetekre, melyeket el szeretnének olvasni. Később természetesen ezeket is újra becserélhetik.

Bár Magyarországon már évek óta léteznek ingyenes könyvcsere-pontok, ezek gyakran esetlegesen működnek - folyamatos ápolásukra nem feltétlenül jut pénz, illetve energia. A Bookline Lapozók célja, hogy különleges designjukkal és időszakos feltöltéssel emeljék a könyvcsere presztízsét – minden réteg számára vonzóvá tegyék a könyvek fenntartható körforgását.

Bezárás
Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára