Salinger Richárd:

Erdei jógakaland

A nagy esőzés elmosta az erdei állatok otthonát, és rád vár a feladat, hogy segíts rajtuk. A cél átjutni az erdőn, és elérni Durmi mackó házába, ahol mindenkinek jut hely a pihenésre. Nem lesz egyszerű dolgod, hiszen számtalan akadályt kell legyőznöd. Készen állsz?

Az Erdei jógakaland története Jógaországba repíti a gyerekeket, ahol különleges kalandok várnak rájuk. Izgalmas világba csöppennek, ahol az érzelmek fejlesztésével és a játékos mozgással átélhetik a jóga örömteli hatásait. Így válik a képeskönyv olvasása igazi mesés élménnyé, amelyet a gyerekek a szülőkkel és a barátokkal közösen élhetnek át.

 • A nagy esőzés elmosta az erdei állatok otthonát, és rád vár a feladat, hogy segíts rajtuk. A cél átjutni az erdőn, és elérni Durmi mackó házába, ahol mindenkinek jut h...

  8 pont
  Raktáron
  1 - 3 munkanap vagy Bookline Express
  könyv
  Salinger Richárd: Erdei jógakaland
  Raktáron

  Salinger Richárd: Erdei jógakaland

  Bookline Könyvek, 2017 0.150000006 2 499 Ft 2 124 Ft

A szerzők

Ricsi - szöveg

Salinger Richárd vagyok, író. Első könyvem az Apám beájulna a tinédzserekről szólt. Sokféle műfajban kipróbáltam már magam azóta. Írtam drámákat, forgatókönyveket, regényeket a legkülönbözőbb témákban. Az élet megoldóképlete című regényem 2015-ben jelent meg. Amikor világra jött a kisfiam, annyira meghatározó és fontos élmény volt számunkra, hogy az anyukájával szerettünk volna valami közöset és nagyon személyeset ajándékozni neki. Az inspirációt a Jógakaland ötletéhez és első vázlataihoz a kisfiam anyukájától kaptam.

Dóri - kreatív menedzser

Bánhidi Dóra vagyok, a PandArte design és kreatív blog írója és egy másfél éves kisfiú Anyukája. A blogomon inspiráló alkotókat és design ötleteket mutatok be, de már régóta vágytam, hogy én is alkothassak. A kisfiam születésekor jelent meg előttem egy világ, ami egyszerre mesés, játékos és örömteli. Az elképzelt világ megalkotásában segített a kisfiam apukája, aki ismert író és akivel együtt hoztuk létre a Jógakaland világát, ami egy csodálatos mesekönyvből, az általam megálmodott design termékekből és közös jógázásokból áll össze egy kalandos élménnyé.

Adri - illusztráció

Széll Adrienn vagyok és kislány korom óta nagy szerepe van a rajzolásnak az életemben. Grafikus és rajzfilmes végzettségem megszerzése után egy szuper rajzfilmes csapatban dolgoztam, majd egy médiavállalat online területén webdesignerként. Lányom születésével átrendeződtek életem prioritásai, és anyaként újra kipattant a gyermeki énem is. Ekkor kezdtem el az illusztrációk iránt érdeklődni. Mindennapi kalandjaink nap mint nap inspirálnak, ezeket munka mellett egy személyes blog keretében évekig rögzítettem hol rajzos, hol szöveges formában. A Jógakaland világa már jó ideje fontos helyet foglal el a szívemben. Emellett saját álmaim megvalósításán, és rohanó életünk lassításán is dolgozom.

Mariann - jógagyakorlatok

Csíki Mariann óvónő vagyok és vezető gyermekjóga tanár. Imádok gyerekekkel jógázni, az életem része már több mint húsz éve! Mozgásfejlesztő gyermekjóga oktatóként célom nemcsak az, hogy jól érezzék a gyerekek magukat gyakorlás közben, hanem az is, hogy segítsem őket a helyes mozgásfejlődési úton. A Jógakalandban lévő gyakorlatsorokat is úgy állítottam össze, hogy a gyerekek átélhessék a jóga örömteli hatásait, fejlődjenek testi és lelki szinten egyaránt.

Részletek a könyvből

Hopp

Hopp, a nagy igazságérzettel megáldott nyúl sokak szerint kicsit türelmetlen. Ő ezt másképpen látja, szerinte ő átlagos, csak rajta kívül mindenki lassú. Igazán kiemelkedő tehetsége abban van, hogy másokat sürget és nevel. Egészen pontosan sürgetve nevel. Induljunk, hopp! Mikor lesz már vacsora? Hopp,hopp! Menjünk a strandra, hopp,hopp, hopp! Saját magával szemben természetesen nem ilyen szigorú. Alapelve, hogy jobb, ha ő nevel másokat, mintha őt nevelik. Mivel nagy igazságérzettel áldotta meg a sors, minden olyan esetben azonnal megsértődik, ha kritika éri.

Hamuka

Hamuka a nagyot mondó borz rettenetesen szeret beszélni. Mivel mindenhez ért, és szerinte az élet összes területén egyedülálló képességekkel rendelkezik, nagyon fontosnak tartja, hogy gondolatait megossza másokkal. Folyamatosan. Éjszaka is. Ha nyaralsz, felhív, ha nem veszed fel, levelet ír, ha nem reagálsz, megsértődik.

Röpcsi

Röpcsi a kisbagoly tud repülni, de nem szeret. A szülei már sokszor gondolkodtak azon, hogy vajon normális dolog-e, ha egy kisbagoly nem szeret repülni. Más állatok, például egy víziló boldog lenne, ha egyszer öt percet repülhetne. Röpcsit márpedig nem érdekli a repülés, inkább sétál. Persze, mert neki szabad repülni és Röpcsi nem szeret semmit, amit szabad. Csak abban bízhatunk, hogy egyszer kinövi.

Fintor és Cingi

Fintor és Cingi testvérek. Fintor rendkívül gyorsan alkot véleményt mindenről, Cingi pedig semmivel sem ért egyet. Soha nem távolodnak el egymástól látóhatáron kívül. Náluk családi hagyomány, hogy mindentől félnek és erre büszkék is.

Kukker

Kukker a mélabús vakond számára csodálatosnak tűnik az egészséges életforma. Csak sajnos nagyon szeret lustálkodni, és kedvenc étele a puncsos fánk. Puncsos fánkot pedig nem könnyű beszerezni. Legtöbbször ettől mélabús.

Durmi Maci

Durmi Maci mindenkinek az apukája, akárkinek akármilyen gondja van, ő megpróbál segíteni. Egyetlen apró hibája, hogy nem tud nemet mondani. Néha ettől olyan sokan látogatják meg, hogy nem férnek el a házban. Ilyenkor Durmi Maci pár napra csöndesen elköltözik.