A napom két biztos pontja
a kávém és a könyvem

Ha neked sincs olyan reggeled, ami ne egy csésze kávéval indulna, ha már félálomban azon gondolkozol, hogy a kávét tedd fel főni először, vagy az éj közepén félbehagyott könyvet vedd inkább kézbe, akkor te vagy az, aki pontosan tudja, miről szól a Bookline Egy könyv: Egy kávé programja!
Mert kávézni és olvasni nem pusztán cselekvés, hanem életstílus. Jó könyvet és jó kávét kézbe venni pedig igazi élmény.

Keresd országszerte a Bookline Egy könyv: Egy kávé programjának a partnerkávézóit, ahol az italod mellé nemcsak kockacukor jár, hanem kedvezményes könyvvásárlásra jogosító ajándékkuponok is!

Partnerkávézóink

Könyvesbolt és kávézó
a Móriczon

A budai oldal legpörgősebb csomópontjában, a Móricz Zsigmond körtéren nyitott meg 2018 márciusában a Bookline Egy könyv: Egy kávé üzlete. A bolt tervezésekor egy olyan hiánypótló helyet álmodtunk meg, ahol a koffein és az olvasás szerelmesei egyaránt megtalálják a legfrissebb újdonságokat és különlegességeket, ahova egy baráti beszélgetésre épp olyan jó beülni, mint beugrani egy rohanós kávéra. Az egyszerre könyvesboltként és kávézóként funkcionáló üzletünkben a mindig családias hangulatról kedves eladók, addiktív sütemények és nem utolsósorban a legaktuálisabb könyvek megnyugtató társasága gondoskodik.

Üzletünkben online rendeléseidet is átveheted, 5000 Ft feletti vásárlás esetén pedig megajándékozunk két pohár szörpre beváltható kuponnal, amit a kávézónkban használhatsz fel. Akciós szabályzat

A Bookline Busz, a változó könyvkínálatával és állandó kávéival a kulturális fesztiválok
állandó helyszínévé nőtte ki magát az elmúlt időszakban.

Tudj meg többet az utazó könyvesboltról, és a menetrendjéről!

Bookline busz