Küldd el
ajándékba!

Olyan egyszerű örömet szerezni!

Egy jó meglepetés megszervezéséhez már ki sem kell tenned a lábad otthonról. A Bookline ajándékküldő szolgáltatásának segítségével csak egyetlen dolgod van: kiválasztani a tökéletes ajándékot az ünnepelt számára, és megfogalmazni jókívánságaidat a 4 különböző üdvözlőkártya valamelyikére.

A többi már a mi feladatunk: a színes üdvözlőlapot pár napon belül továbbítjuk is az ünnepelt számára – természetesen a kiválasztott ajándékokkal együtt.

Mivel különböző termékekre különböző szállítási határidők lehetnek érvényesek, kérünk, úgy állítsd össze rendelésedet, hogy ajándékod időben odaérhessen az ünnepelthez.

Ajándékküldő szolgáltatásunk kizárólag házhoz szállítással és kártyás fizetéssel vehető igénybe, e-könyv és ajándékutalvány így nem rendelhető.

Ajándékkártya

0.5
100 Ft 50 Ft

Az általad a 3. lépésben megfogalmazott üzenetet kinyomtatva eljuttatjuk az ünnepeltnek – természetesen az ajándékkal együtt.

Ha mégsem kéred az ajándékkártyát, a rendelés leadása előtt töröld a kosaradból a Termék törlése gombbal vagy a kosár bal alsó részén lévő Mégsem gombbal.

Előlap

Itt választhatod ki az ünnephez és az ünnepelthez leginkább illő képet az üdvözlőkártya hátteréhez. Egyszerűen csak jelöld ki a választott fényképet!

Üdvözlet

Bármit is szeretnél elmondani a meglepetés segítségével, azt most itt megfogalmazhatod. Ezt a szöveget mi rányomtatjuk az üdvözlőkártyára, majd eljuttatjuk bárhová, ahova kéred.

A jelen rendelésről készült számlát nem tesszük bele a megajándékozott csomagjába.
Amennyiben kéred a számlát, ezt jelezd ügyfélszolgálatunkon, és mi postai úton eljuttatjuk neked.