TVP

Már a regisztrációt követő első rendelésednél válogathatsz a kizárólag törzsvásárlóinknak szóló, egyedi ajánlatok közül, további vásárlásaidat pedig pontokkal jutalmazzuk. Megszerzett pontjaiddal kedvezményesen vásárolhatsz a program exkluzív termékei közül, de beválthatod őket kedvezménykuponokra és ingyenes szállításra is. Extra lehetőségek és különleges kedvezmények várnak rád!


Mire válthatod be a törzsvásárlói pontjaidat?

TVP

A vásárlásaid során megszerzett pontjaidat százalékos kedvezményre jogosító kuponra is beválthatod, vagy váltsd ki az átvételi vagy szállítási díjat törzsvásárlói pontjaiddal, és kérd rendelésedet a Bookline Oktogon, vagy Bookline Astoria boltunkba, illetve a teljes Libri bolthálózat bármelyik üzletébe!


TVP

Libri irodalmi díjak 2016
Rakovszky Zsuzsa, Bartis Attila

Első alkalommal adták át a Libri irodalmi díjat és a Libri irodalmi közönségdíjat, előbbit Rakovszky Zsuzsa Fortepan című verseskötete kapta, utóbbit Bartis Attila A vége című regénye. A két nyertessel a képekről és a személyességről beszélgettünk. Interjút készítettünk Orhan Pamukkal, Tóth Krisztinával és Darvasi Lászlóval, Závada Pál és Zoltán Gábor pedig új regényeik keletkezéséről mesélt. Magyarország 44 év után újra kijutott a foci EB-re, ennek örömére felkértünk 5 írót, hogy írjanak novellát a magyar válogatott kultikus, lecserélhetetlen vagy épp népmesébe illő játékosairól. A Sorvezetőben Sepsi László, Fekete I. Alfonz és Erdős Virág az irodalmi díjakról beszél, a Tárgyalásban megmutatjuk Nádas Péter dolgozószobáját.