TVP

Már a regisztrációt követő első rendelésednél válogathatsz a kizárólag törzsvásárlóinknak szóló, egyedi ajánlatok közül, további vásárlásaidat pedig pontokkal jutalmazzuk. Megszerzett pontjaiddal kedvezményesen vásárolhatsz a program exkluzív termékei közül, de beválthatod őket kedvezménykuponokra és ingyenes szállításra is. Extra lehetőségek és különleges kedvezmények várnak rád!


Mire válthatod be a törzsvásárlói pontjaidat?

TVP

A vásárlásaid során megszerzett pontjaidat százalékos kedvezményre jogosító kuponra is beválthatod, vagy váltsd ki az átvételi vagy szállítási díjat törzsvásárlói pontjaiddal, és kérd rendelésedet a Bookline Oktogon, vagy Bookline Astoria boltunkba, illetve a teljes Libri bolthálózat bármelyik üzletébe!


TVP

20 éves a Trónok harca

20 éve nem tudjuk, hogy kié lesz a Vastrón A tűz és jég dala fantasy-ciklust hasonló szent őrület övezi, mint a Harry Potter-köteteket, világszerte rajongók milliói várják a már soha el nem készülőnek tűnő hatodik kötetet, a Winds of Wintert, valamint a HBO sorozatának következő évadát, ami már 2016 tavaszán lehagyta a regényciklust, és tévétörténelmet írt a maga 38 Emmy-díjával. Állandó rovatainkban: Így készült: Beregi Tamás és a Noctambulo; Egy kiállítás képe: Kemény István; A Sorvezetőben Forgách András, Kun Árpád, Szabó T. Anna az életrajziságról; Tárgyalás: Lator László dolgozószobája.
Bookline bádog bögre


Bookline notesz