XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál - Látogasson meg bennünket!

Minden szépirodalmi könyv 20% kedvezménnyel április 12-17. között!

Rendelje meg a Könyvfesztivál újdonságait 20-25% kedvezménnyel! Látogasson meg bennünket a Millenáris Parkban, a Csodák Palotája előtti standunknál, ahol ingyenes szállítási és plusz kedvezményekre jogosító kuponokkal várjuk webes rendelés esetén!

Velünk zöldüljön a tavasz!

A már közel húszéves múltra visszatekintő Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál korábban soha nem szolgált rá annyira a nemzetközi jelzőre, mint idén. Negyven országból érkeznek kiállítók, alkotók, kiadói szakemberek április 14-17. között Budapestre, s a külföldi kiállítói standok is nagyobb alapterületet foglalnak el, mint eddig bármikor. A fesztivál díszvendége ezúttal az Európai Unió kulturális közössége. Egy reprezentatív közös uniós standon a látogatók megtekinthetik az Unió mind a 27 országa kortárs irodalmi könyvkiadásának átfogó válogatását.

A Fesztivál díszvendég írója a világhírű svéd író, Per Olov Enquist lesz.

Csaknem félezer határon inneni és határon túli magyar szerző, tudós, művész is ellátogat az április 14-17. között megrendezendő fesztiválra, többnyire saját kötetét bemutatandó, ugyanis a rangos fórumra több száz könyv is megjelenik, s mintegy 350 rendezvénnyel népszerűsítik a hazai és külföldi irodalmat.

A Könyvfesztivál programjai

A XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál újdonságai

A XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál idejére megjelenő újdonságok