Általános tudnivalók
a rendelésekről
a koronavírus ideje alatt

Kedves Vásárlóink!

Április 7-én üzleteink újra megnyitottak, így a bolti vásárlás és a személyes csomagátvétel ismét elérhetővé vált a Bookline Móriczban, valamint a Bookline Astoriában.

Továbbra is szem előtt tartjuk a hivatalos iránymutatásokat, ezért egyidejűleg csak limitált számú vásárló tartózkodhat üzleteinkben, a 1,5 méteres biztonsági távolságot betartva. A bolti vásárlás ideje alatt kötelező az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszk viselése.

További információk a rendelésekkel kapcsolatban:

  • A már átvehető, de a bezárás előtt még le nem járt rendelések a nyitástól számított egy hétig, azaz április 14-ig vehetők át üzleteinkben.

A rendelések összeállításáról

Fokozottan ügyelünk a higiéniára és az egészségmegőrzésre, ezért raktárunkban kollégáink maszkban, két műszakban, napi eszközeiket többször fertőtlenítve dolgoznak.

Teljes erőbedobással dolgozunk azon, hogy minden rendelés a lehető legrövidebb idő alatt célba érjen, ám a megváltozott helyzet miatt csúszások még így is előfordulhatnak.

A fizetésről

A rendelés leadásakor mindent ki tudsz fizetni előre bankkártyával vagy PayPallal, javasoljuk, hogy amennyiben módod van rá, ezt a lehetőséget válaszd. Természetesen átvételkor is tudsz fizetni az átvételi ponton vagy a futárnak. Az utánvétes fizetéssel leadott rendelések kifizetésére átvételkor lesz lehetőséged, ezt utólag módosítani nem tudjuk. Jellemzően semmi akadálya annak, hogy átvételkor bankkártyával fizess, ezt az igényedet jelezd azonnal az átadást végző futárnak, csomagkezelőnek.

A kiszállításról

A belföldi szállítások folyamatosak és zökkenőmentesek. A külföldi kézbesítésekben, célországtól függően előfordulhatnak késések.

Az átvételi pontokról

Partnerünk tájékoztatása szerint a Pick Pack Pontok elérhetősége folyamatosan változik. A megrendelés során igyekszünk mindig az éppen elérhető átvevőhelyeket kiválaszthatóvá tenni. Ezeken az átvevőhelyeken továbbra is biztosított a biztonságos csomagátvétel a címzettek részére. Az átadópontok minden óvintézkedésnek eleget tesznek a csomagok átadása során, így a címzettek a vásárlással vagy tankolással egyidejűleg átvehetik csomagjukat az átadóponton.

Az elállásról

Elállási jogoddal továbbra is Általános Szerződési Feltételeink II. 6. pontjában foglaltak szerint élhetsz, azzal a kiegészítéssel, hogy bolti átvétel esetén (ideértve a LIBRI boltokat is) a teljes rendeléstől történő elállásra a boltok újranyitását követően is 14 nap áll rendelkezésre, a bejelentési kötelezettség azonban minden rendelés esetén továbbra is 14 nap.

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára