Az ő sikerük a gyermek gyógyulása.
Gyermekgyógyítók adományjegy
Gyermekgyógyítók adományjegy

A Gyermekgyógyítók Hálózata az ország nyolc pontján küzd nap mint nap a rákos gyermekek életéért. Az itt dolgozó orvosok, nővérek és ápolók munkájához elengedhetetlenek a speciális orvosi műszerek,...

790 Ft

Van, hogy többre van szükség egy könyvnél.

Hiszünk benne, hogy az olvasás jobbá teheti a világot. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor többre van szükség. Ezért döntöttünk úgy mi a Bookline-nál, hogy támogatni fogjuk a számunkra fontos ügyeket. Válaszd adományjegyünket, és támogasd te is a Gyermekgyógyítók Hálózatát!

Kik a gyermekgyógyítók?

A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói az ország 8 pontján küzdenek nap mint nap a rákos gyermekek életéért.
Ők a Gyermekgyógyítók!
A támogatásokból egyrészt új, speciális műszereket, eszközöket tudunk beszerezni. Emellett legalább olyan fontos szakembereink folyamatos képzése, a kutatómunka támogatása.
Adományával Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a daganatos gyermekek az ország különböző pontjain mind a legkorszerűbb nemzetközi kezelési protokollok, eljárások segítségével gyógyulhassanak!
A költségesebb műszerekre, valamint a kezelési protokollokra történő gyűjtésünk folyamatos, hiszen a gyermekek leghatékonyabb gyógyítását a rendelkezésünkre álló legfejlettebb eszközökkel és eljárásokkal valósíthatjuk meg.

„Mi, gyermekgyógyító orvosok és ápolók szaktudásunk legjavát bevetve mindent megteszünk, hogy a gyermek a legkorszerűbb kezelésekben részesüljön, ezzel minden nap hitet és erőt adunk a megrémült szülőknek. A beteg gyermek számára élményekkel teli, biztonságot és szeretet árasztó környezetet biztosítunk, hiszen ettől erősödik meg lelkileg annyira, hogy akaratereje átlendítse a legnehezebb pillanatokon. A gyermekgyógyítás nem pusztán munka, hanem életre szóló hivatás.”

dr. Kriván Gergely gyermekgyógyász, osztályvezető főorvos a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat elnöke