Taylor Jenkins Reid:

Evelyn hét férje

Romantika stílusosan

Chanel nyeremény

Nyerj Chanel parfümöt a közelmúlt legszenvedélyesebb regényével!

Játssz velünk, és legyél te az egyik szerencsés, aki az olvasás élménye mellett egy Chanel Coco Mademoiselle EDP női parfümmel is gazdagabb lesz! Vásárold meg Taylor Jenkins Reid letehetetlen romantikus regényét és vegyél részt automatikusan nyereményjátékunkon, amely során 3 db Coco Mademoiselle női parfümöt sorsolunk ki.

A könyvről

A visszavonultan élő Evelyn Hugo hosszú évtizedek kihagyása után úgy dönt, interjút ad egy fiatal újságírónőnek, Monique Grantnak. Miközben pedig egy sikerekkel, szerelmekkel és botrányokkal teli életút bontakozik ki Monique előtt, egyre jobban izgatja a kérdés: vajon miért épp neki mondja el történetét a világsztár.

A játék menete

A nyereményjáték időpontja: 2018. február 26. - március 18. A játékban valamennyi vásárló automatikusan részt vesz, aki a játék ideje alatt megvásárolja a könyvet. A sorsolásra március 19-én kerül sor a Lettero Kiadó székházában, a nyerteseket pedig e-mailben értesítjük, illetve nevüket a Bookline oldalán is közzétesszük.

 • A legendás, de teljes visszavonultságban élő világsztár, Evelyn Hugo évtizedek óta először hajlandó interjút adni. A döntésénél már csak a választása meglepőbb: ragasz...

  13 pont
  Raktáron
  2 munkanap vagy Bookline Express
  könyv
  Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje
  Raktáron

  Taylor Jenkins Reid: Evelyn hét férje

  Lettero Kiadó, 2017 0.150000006 3 890 Ft 3 306 Ft