Jamie Oliver:
Karácsonyi receptek

Most duplán megéri ínyencnek lenni!

Nyereményjáték

Vásárold meg a kötetet,
és látogass el Jamie új éttermébe!

Nyerj négy héten át heti 50 db páros vouchert, mely 3000 Ft kedvezményt* biztosít a decemberben nyíló Jamie’s Pizzeria Gozsduban!
Imádod Jamie Oliver fogásait, és szívesen ellátogatnál új budapesti éttermébe? Akkor vásárold meg november 9. és december 6. között a Karácsonyi receptek c. könyvet, és nyerd meg 200 db páros voucherunk valamelyikét, amellyel 3000 Ft-os kedvezményt* kaphatsz a decemberben megnyíló Jamie’s Pizzeria Gozsduban (1072 Budapest Dob utca 16.).

A könyvről

„Ez az impozáns könyv tizenhét év munkáját tetőzi be. A végletekig tökéletesített, csodás receptek, tippek és trükkök eredménye - otthon te is megalkothatsz bármit, ami ebben található. Egy ilyen könyvet csak egyszer írhat meg az ember, tehát mindent meg kellett tennem azért, hogy a lehető legjobb legyen. Megtisztelő arra gondolnom, hogy a Karácsonyi receptek is részese lehet a családok ünnepi előkészületeinek - téged is segíthet abban, hogy igazán tökéletes legyen a karácsonyi lakoma. Remélem, minden évben újra meg újra előveszed majd. Boldog karácsonyt neked és tieidnek, tőlem és enyéimtől.”

Jamie Oliver

 • Ez az impozáns könyv tizenhét év munkáját tetőzi be. A végletekig tökéletesített, csodás receptek, tippek és trükkök eredménye - otthon te is megalkothatsz bármit, ami...

  25 pont
  Raktáron
  1 munkanap vagy Bookline Express
  könyv
  Jamie Oliver: Karácsonyi receptek
  Raktáron

  Jamie Oliver: Karácsonyi receptek

  Park Kiadó, 2017 0.150000006 7 500 Ft 6 375 Ft

Jamie's Pizzeria Gozsdu
1072 Budapest Dob utca 16.

Az étteremről

„Európában az elsők között Budapesten nyitja meg kapuit Jamie Oliver pizzériája. A Várban található Jamie’s Italian után decembertől a Gozsdu udvarban is megkóstolhatjátok Jamie Oliver receptjei alapján készülő pizzákat, tésztákat és salátákat.