Ha neked sincs olyan reggeled, ami ne egy csésze kávéval indulna, ha már félálomban azon gondolkozol, hogy a kávét tedd fel főni először, vagy az éj közepén félbehagyott könyvet vedd inkább kézbe, akkor te vagy az, aki pontosan tudja, miről szól a Bookline Egy könyv : Egy kávé programja! Mert kávézni és olvasni nem pusztán cselekvés, hanem életstílus. Jó könyvet és jó kávét kézbe venni pedig igazi élmény.

Szerintünk minden egyes nap akkor teljes, ha van benne legalább egy könyv és egy kávé. Ezért már országszerte megtalálod a Bookline partnerkávézóit, ahol mostantól a frissítő kávék mellett könyveinkkel és kedvezményes vásárlásra jogosító kuponjainkkal is találkozhatsz.

t

Közös szenvedélyünkből, a kávé
és a könyvek szeretetőből pedig
megszületett a Bookline utazó
könyvesboltjának ötlete, hogy 2017 júliusától országszerte találkozhass a remek olvasnivalókkal és kiváló
kávékkal megpakolt Bookline Busszal. A Bookline Busz az alábbi rendezvények biztos pontja lesz idén nyártól:

Egy könyv : Egy kávé

Nálunk mindkettőt megkapod

Minden vásárlás mellé egy finom kávét, 7000 forint felett pedig egyedi bádogbögrét adunk ajándékba.*

*Az akció a Bookline Busz helyszínein,
illetve a készlet erejéig érvényes.
A tájékoztatás nem teljes körű, a részleteit
megtalálod a Bookline Buszban elérhető
akciós szabályzatban és itt!

Túra az Őrségben, fesztivál a Balatonnál, városnézés a fonódó villamossal? Bárhol jársz az országban, a reggeli kávédról és az aktuális olvasmányodról sosem kell lemondanod! A Bookline olvasósarkokkal, egyedi márkázott termékeinkkel, vásárlási kedvezményt nyújtó könyvjelzőinkkel és kiváló kávékkal találkozhatsz országszerte. Csak keresd meg kávézólistánkból a célpontodat, kérd ki a kávédat, vedd elő a könyvedet, olvass és élvezd az ízeket!