Dr. Csernus Imre: A kiút

Most kimászhatsz a pokolból.
Bevállalod?

Az első lépés a legfájdalmasabb

Csernus Imre már számtalanszor bizonyította, hogy képes belénk látni, és a legérzékenyebb pontjánál megragadni problémáinkat. Ha egyszer a maga kíméletlen stílusában rávilágít a baj gyökerére, nincs többé kifogás – el kell fogadnunk, hogy ahová magunktól szállunk alá, onnan csak magunktól mászhatunk ki. A szókimondásáról híres pszichiáter segít abban, hogy megtaláljuk a legmélyebb gödörből kivezető utat!

[product 22:124480]

"Orvosként régóta stigmatizált emberekkel dolgozom, olyanokkal, akik a saját poklukban fortyognak, és nem látják a kiutat. Vajon mit jelent a pokol? Mit jelent talpra állni, és felnőttként élni? Nekem meggyőződésem, hogy amibe egy ember juttatta önmagát, abból ki is mászhat. De hogyan? Mi az út? Ezekről a folyamatokról, az első lépésekről szól ez a könyv, különös tekintettel a mai huszonéves fiatalokra, akiket divatos szóval Y generációnak is neveznek."

Ossza meg velünk a történetét!

Minket minden újrakezdés érdekel!

A mélypontról való elmozdulás keserves feladat és rengeteg munka, de mi hiszünk benne, hogy jó tanácsokkal, egyenes beszéddel és biztató példákkal sikerülhet. Dr. Csernus Imre A kiút című könyvéhez kapcsolódóan ezért most pályázatot hirdetünk olvasóinknak!
Most Ön is példát mutathat másoknak azzal, hogy szavakba önti saját élményeit arról, hogyan lábalt ki a válságos pillanatokból, és hogyan kezdett új életet. A pokoljárás történeteit személyesen Csernus doki fogja elolvasni és elbírálni, a leghitelesebb, legbátrabb, legszívhezszólóbb sztorit pedig a pszichiáter dedikált könyvével jutalmazzuk!
A pályamunkákat november 15. és december 10. között várjuk a jatek@bookline.hu címre. Kérjük, a tárgyban tüntesse fel, hogy „Csernus-pályázat”! Eredményhirdetés december 15-én lesz, a győztesek nevét a shopline.hu/nyertesek aloldalon közöljük!

Dr. Csernus Imre beszél a könyvéről

A szerzőről

csernus

Dr. Csernus Imre különleges terápiás módszerének, a Pesty Fekete Doboz drogosokról szóló dokumentumfilmjének és a Viasaton futó Bevállalja? Igen vagy Nem? című műsornak köszönhetően lett az ország pszichiátere. 1966. március 2-án született Verbászon, egy közép-vajdasági kisvárosban,18 évesen került Budapestre az orvosi egyetemre. Sokáig szülész akart lenni, ám negyedéves korában hirtelen feltett kérdésével olyan hatékonyan meggyógyította lányismerőse szerelmi bánatát, hogy szöget ütött a fejébe: nem mindennapi kommunikációs képességeit valahogy kamatoztatnia kell. Öccse felesége mutatta be Levendel László orvosprofesszornak, aki előállt az akkor forradalminak számító ötlettel, hogy kiépíti az addiktológiai szakirányt, és egy egész szakambulancia-hálózatot telepít rá. Csernus doktor 1993. január 1-én kezdett el dolgozni az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben, és jelentős sikereket ért el a kábítószerfüggők kezelésében, 1998-ban pedig létrehozta a Magadért Drogmentességet Védő Alapítványt.
Jelenleg a Budai Egészségközpontban dolgozik, könyveket ír, és országszerte teltházas előadásokat tart. „Amibe egy ember juttatta önmagát, abból ki is mászhat. Ön dönt, én asszisztálok!” – szól arc poeticája.
(Fotó: Mónus Anikó/hydelight)

A szerző jelenleg kapható művei

[product 22:64013,22:80504,22:102446,22:98250]
[product 22:106702,300:147,250:11011,250:10797]
Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára