Tervezz borítót a Bookline
hamarosan megjelenő könyvéhez!

A nyeremény: 60 000 Ft,
illetve 3 db 5000 Ft értékű kedvezménykupon!

A Bookline kibővülésével létrejött Shopline webáruház 2012 őszétől a könyvkiadás terén is tevékeny: októbertől Bookline Könyvek márkanév alatt jelentet meg nemzetközi sikerkiadványokat és hazai kortárs könyveket.

A Bookline Könyvek egyik új kiadványa Farkas Lívia (urban:eve) Ennél zöldebb nem lesz! című könyve, amelyhez a pályázóknak most a Kreatív Magyarország közösségi innovációs és márkaépítő piactéren van lehetőségük borítót tervezni.

A pályázat fődíja: 60 000 Ft

További jutalmak:

Ha nem érzed magadban az erőt, hogy borítót tervezz, akkor is érdemes értékes hozzászólásokkal, véleményekkel segítened a tervezőket, hiszen a Shopline a fődíj mellett a feladatmegoldó közösség legkreatívabb, legaktívabb és legbefolyásosabb tagjait is jutalmazza egy-egy 5 000 Ft értékű Shopline kedvezménykuponnal.

A pályázatban való részvétel ingyenes!

Mi az a Kreatív Magyarország?

A Kreatív Magyarország egy olyan közösségi innovációs és márkaépítő online piactér, ahol bárki vállalkozhat különböző feladatok megoldására. A közösség által benyújtott ötleteket a közösség tagjai és a projekt menedzsere a szakértői panel tagjaival együtt értékelik. A legjobbnak ítélt ötleteket kiválasztják. Az értékelés során figyelembe veszik az ötlet megvalósíthatóságát, realitását és gyakorlati alkalmazhatóságát. A résztvevők hozzászólhatnak mások ötleteihez is, eldönthetik, hogy szerintük melyik megoldás a legjobb, legelegánsabb, vagy éppen a legegyszerűbben kivitelezhető. A Kreatív Magyarország piacterén mindenki kihasználhatja a szabadon áramló innováció erejét saját munkája
fejlődése érdekében.