Nyerjen!

Sena Dagadu:

Lots of Trees

Nyerje meg a 10 db új album, vagy
a 10 db páros koncertbelépő egyikét!

Sena Dagadu – vagy ahogy mindenki emlegeti: Sena – a hazai zenei élet egyik legkülönlegesebb jelensége. Egyedi és senkivel össze nem téveszthető hangjával minden koncerten elvarázsolja a közönséget, akár az Irie Maffia színeiben, akár szólóban lép színpadra.

Játsszon velünk, és nyerje meg az énekesnő Lots of Trees című új albumát, vagy a 10 db páros belépő egyikét Sena március 15-én, az Akváriumban megrendezett lemezbemutató koncertjére!

A ghánai apától és magyar anyától született énekesnő 18 éves koráig Afrikában élt, majd Magyarországon kezdett el aktívan zenével foglalkozni. Első szólóalbuma 20 éves korában látott napvilágot, néhány évvel később pedig a most is töretlenül népszerű Irie Maffia egyik legmeghatározóbb tagjává vált. Több sikeres zenei projektben működött és működik közre, többek közt Barabás Lőrinccel adott ki két lemezt, illetve a Refractory zenekarban és a francia Irie Ites-ban is felbukkant.

[product 62:16825]

Sena Dagadu: Lots of Trees – Megjelent az új album!

Az énekesnő bevallása szerint ezen a lemezen tudta legjobban megélni nőiségét: a cím egyszerre utal a gyökerekre, a növekedésre és az ég felé tekintésre. A 7-8 év alatt elkészült lemez az énekesnő életének egyfajta lenyomata, amelyben az elektronikus, a modern progresszív és az élő hangszeres zene keveredik. Valós események, érzések jelennek meg a lemez dalaiban, amelynek megalkotása során Sena most először a szövegírás mellett a zeneszerzésben is kipróbálta magát.