Ha neked sincs olyan reggeled, ami ne egy csésze kávéval indulna, ha már félálomban azon gondolkozol, hogy a kávét tedd fel főni először, vagy az éj közepén félbehagyott könyvet vedd inkább kézbe, akkor te vagy az, aki pontosan tudja, miről szól a Bookline Egy könyv : Egy kávé programja! Mert kávézni és olvasni nem pusztán cselekvés, hanem életstílus. Jó könyvet és jó kávét kézbe venni pedig igazi élmény.

Szerintünk minden egyes nap akkor teljes, ha van benne legalább egy könyv és egy kávé. Ezért már országszerte megtalálod a Bookline partnerkávézóit, ahol mostantól a frissítő kávék mellett könyveinkkel és kedvezményes vásárlásra jogosító kuponjainkkal is találkozhatsz.

t

Közös szenvedélyünkből, a kávé és a könyvek szeretetéből született meg
2017-ben a Bookline Busz, amely az elmúlt időszakban állandó vendége volt az ország nagyobb kulturális rendezvényeinek és fesztiváljainak, a Paloznaki Jazzpikniktől kezdve a Food Truck Show-n át a Margó Irodalmi Fesztiválig. Országos turnénk 2018 tavaszán folytatódik, új állomásainkról a folyamatosan frissülő honlapunkon tájékozódhatsz.

Túra az Őrségben, fesztivál a Balatonnál, városnézés a fonódó villamossal? Bárhol jársz az országban, a reggeli kávédról és az aktuális olvasmányodról sosem kell lemondanod! A Bookline olvasósarkokkal, egyedi márkázott termékeinkkel, vásárlási kedvezményt nyújtó könyvjelzőinkkel és kiváló kávékkal találkozhatsz országszerte. Csak keresd meg kávézólistánkból a célpontodat, kérd ki a kávédat, vedd elő a könyvedet, olvass és élvezd az ízeket!