Kávézóknak

Ha neked sincs olyan reggeled, ami ne egy csésze kávéval indulna, ha már félálomban azon gondolkozol, hogy a kávét tedd fel főni először, vagy az éj közepén félbehagyott könyvet vedd inkább kézbe, akkor te vagy az, aki pontosan tudja, miről szól a Bookline Egy könyv : Egy kávé programja! Mert kávézni és olvasni nem pusztán cselekvés, hanem életstílus. Jó könyvet és jó kávét kézbe venni pedig igazi élmény.

Szerintünk minden egyes nap akkor teljes, ha van benne legalább egy könyv és egy kávé. Ezért már országszerte megtalálod a Bookline partnerkávézóit, ahol mostantól a frissítő kávék mellett könyveinkkel és kedvezményes vásárlásra jogosító kuponjainkkal is találkozhatsz.

Új Bookline könyvesbolt és kávézó a Móricz Zsigmond körtéren

Látogass el új Egy könyv: Egy kávé üzletünkbe, ahol a hét minden napján a legjobb könyvekkel
és kávékkal várunk, és ahol mostantól online rendeléseidet is átveheted! Ha pedig 8000 Ft
felett vásárolsz bolti könyvkínálatunkból, megajándékozunk egy 400 Ft értékű kuponnal,
amelyet kávézónkban használhatsz fel.


Címünk: 1117 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Kuponbeváltás szabályzat | Akciós szabályzat

Túra az Őrségben, fesztivál a Balatonnál, városnézés a fonódó villamossal? Bárhol jársz az országban, a reggeli kávédról és az aktuális olvasmányodról sosem kell lemondanod! A Bookline olvasósarkokkal, egyedi márkázott termékeinkkel, vásárlási kedvezményt nyújtó könyvjelzőinkkel és kiváló kávékkal találkozhatsz országszerte. Csak keresd meg kávézólistánkból a célpontodat, kérd ki a kávédat, vedd elő a könyvedet, olvass és élvezd az ízeket!