Legyen egy cipősdoboznyival boldogabb a karácsony!

Gyors és egyszerű támogatás

Idén már 10. éve támogatjuk a Baptista Szeretetszolgálat decemberi adománygyűjtő-akcióját, mely évről-évre több tízezer gyermek karácsonyát teszi teljessé. November 22. és december 15. között háromféle módon is segíthetsz. Online vásárlásod során fix 790 Ft-os adományjeggyel, valamint csomagod végösszegének felkerekítésével támogathatod a kezdeményezést. A Bookline üzletekben pedig továbbra is várjuk a cipősdobozokba gyűjtött ajándékcsomagokat.

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány
adomány Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

Legyen egy cipősdoboznyival boldogabb a karácsony! Támogasd a Baptista Szeretetszolgálat decemberi adománygyűjtő-akcióját.

790 Ft

Adományjegy

A Bookline kiemelt online partnerként csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású Cipősdoboz Akciójához, amelynek keretében minden évben több ezer ajándékkal teli doboz jut el a rászoruló fiatalokhoz. Idén lehetőséged nyílik, hogy támogass egy szegény sorsú kisgyermeket 790 Ft-os adományjegyünkkel. Az ebből befolyt összeget a Bookline eljuttatja a Baptista Szeretetszolgálathoz, így azok vásárolhatják meg az ajándékokat, akik legjobban tudják, hogy mire van szükség.

Ajándék a dobozba
Ajándékok a dobozban

Hogyan készíthetek ajándékot?

1

Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt.

2

Döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod az ajándékát.

3

A cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal (játékok, írószerek, higiéniai eszközök, édesség, könyv).

4

Az elkészült ajándékcsomagot csomagold be színes csomagolópapírral (külön a tetejét és külön az alját) majd ragaszd le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösd át zsineggel.

5

A dobozra jól láthatóan írd fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánod az ajándékot. (Pl. „fiú 12” vagy „lány 8”)

6

A házi készítésű csomagokat a gyűjtőpontokon tudod leadni.

Gyűjtőpontok

Bookline Móricz Könyvesbolt és Kávézó
Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2., 1117

Bookline Móricz
b
Bookline Astoria
b

Bookline Astoria Könyvesbolt
Budapest, Rákóczi út 12., 1072