Új Michael Jackson CD és DVD
{product 10365:62}

A várva várt új album a Pop királyától Michael címmel

Új Michael Jackson CD és DVD

A régóta várt, újonnan elkészült felvételeket tartalmazó új Michael Jackson album MICHAEL címmel jelenik meg december 13-án a Sony Music gondozásában, együttműködésben Michael Jackson örököseivel. A www.michaeljackson.com weboldalon elérhető lesz hamarosan egy exkluzív előzetes a lemezről, november 8-án, hétfőn pedig az új album egyik teljes dalának, a „Breaking News”-nak a világpremierje lesz megtalálható rajta, melyet mindössze egy héten át lesz csak meghallgatható.

A kreatív folyamatok sohasem álltak le a Pop Királyának mindennapjaiban, aki mindig a következő albumját tervezte; rajongók millióinak tudta nélkül Michael Jackson dalokat írt és rögzített állandóan, mindenhol, akár egy barát házában New Jerseyben, akár Las Vegas-i vagy Los Angeles-i stúdiókban járt, saját kezűleg kiválasztott közreműködőkkel együtt. Most, miután a MICHAEL albumon található dalok egyedülálló történetei napvilágra kerülnek, a rajongók egy ámulatba ejtő betekintést nyerhetnek abba, ahogyan ez a művész dolgozott, és lehetőségük lesz meghallgatni azokat a dalokat, melyeket ő nem is oly rég készített, olyan számokkal kiegészítve, melyeket Michael mindig is szeretett volna megvalósítani.
A „Breaking News” című, korábban soha sehol sem hallott Michael dal, mely szerepelni fog az új albumon is, 2007-ben készült New Jerseyben, és nemrég készült el végleges formájában.

A MICHAEL album borítóját Kadir Nelson festő készítette 2009-ben. Az olajfestményben Kadir – aki arról ismert, hogy történeteket mesél el művei által – egy utazásra visz bennünket, Michael Jackson éltének legemlékezetesebb pillanatai és legfontosabb személyei által.

{product 10223:62}

Michael Jackson's Vision - Az első teljes kollekció Michael Jackson videoklipjeiből

Új Michael Jackson CD és DVD

Michael Jackson örököseivel együttműködve a Sony Music november 22-én megjelenteti a “Michael Jackson's Vision” című új kiadványt, mely most először tartalmazza majd Michael Jackson teljes, szóló karrierje folyamán készített videoklipjeinek gyűjteményét.

A “Michael Jackson's Vision” című Deluxe Boxban több mint 4 és fél órányi videotartalom található majd 3 DVD-n, mely Michael úttörő, a teljes szórakoztatóipart megváltoztató videoklipjeinek teljes spektrumát felvonultatja a popkultúra mára időtlenné vált klasszikusaival, melyeket a mai fiatalok ugyanolyan szenvedéllyel tesznek magukévá, mint szüleik egy generációval korábban.

A “Michael Jackson's Vision” több mint 40 videoklipet vonultat fel egyben, melyek közül 10 még sohasem volt elérhető DVD-n, és melyeket felújított színnel és újramaszterelt hanggal élvezhetünk majd. Ezen a kiadványon válik először hozzáférhetővé a még soha senki által nem látott “One More Chance” című, R. Kelly által írt dal videoklipje is.

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára