Bookline virtuális ajándékutalvány

A virtuális ajándékutalvány egyedülálló lehetőség azoknak:

Az utalvánnyal a megajándékozott maga választja ki ajándékát a Bookline oldalán, így valóban azt kapja, amire vágyik.

A Bookline ajándékutalvány felhasználásának feltételei

  1. Az ajándékutalvány kizárólag a Bookline webáruházban használható fel, termék és átvételi mód korlátozása nélkül, egyetlen kivétellel, az utalvány másik utalvány vásárlására nem használható fel.
  2. Az ajándékutalvány és a rajta szereplő azonosító kód a vásárlástól számított 1 évig érvényes, ezt követően az utalvány és a kártyán szereplő összeg felhasználása nem lehetséges. A fel nem használt összeg visszatérítésére, az érvényességi idő meghosszabbítására nincs mód.
  3. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, a felhasználása csak egy összegben lehetséges, a fel nem használt összegrész elvész.
  4. Ha a választott termék vagy termékek ára meghaladja a kártyán feltüntetett összeget, a fennmaradó részt a megrendelő másik utalvány felhasználásával, a rendelés végén bankkártyával, vagy átvételkor utánvétes fizetéssel, illetve bankkártyával egyenlítheti ki.
  5. Az utalványon elhelyezett összeget a weboldal Kosár menüpontjában található Kuponkód, utalvány beváltása mezőbe beírt kóddal használhatja fel, a "Beváltom" gomb megnyomását követően. Külföldre történő rendelés esetén az esetleges utalványösszeg feletti rész kizárólag bankkártyával egyenlíthető ki.
  6. Kérjük gondosan őrizze az utalvány azonosító kódját, mert az illetéktelen felhasználásból fakadó kárért felelősséget a bookline.hu nem vállal.
  7. Az ajándékutalvány érvénytartama meg nem hosszabbítható és visszavásárlására sincs mód.
  8. A rendelés véglegesítését követően nincs mód az ajándékutalványon szereplő összeg utólagos beszámítására.
  9. Egy rendelés során tetszőleges számú ajándékutalvány használható fel a rendelés értékének erejéig, ebben az esetben az utalványok összegei összeadódnak. Ha egyszerre több utalványt kíván felhasználni, az azonosító kódokat egymást követően kell beírni a kuponkód/virtuális kód/ajándékkártya kód mezőbe, és egyenként kell érvényesíteni azokat.
  10. Az utalványon szereplő kód kizárólag egy alkalommal használható fel, a rendelés véglegesítésével érvényét veszti.
  11. Az olyan kosarat, mely hagyományos könyvet és virtuális terméket is tartalmaz (pl. e-könyv) két külön rendelésben, két külön fizetéssel lehet megrendelni, minden utalvány csak az egyik rendelésre használható fel, mindkettőben, tehát a közös kosárra nem.
  12. Amennyiben a vásárló a vásárlás során meggondolja magát, visszavonhatja a korábban beírt azonosító kódot a rendelés véglegesítése előtt.
  13. Külföldre történő szállítás esetén az utalvány csak bankkártyás fizetési móddal használható fel.
  14. Amennyiben egy ajándékkártyával fizetett terméket mégsem sikerül beszereznünk, a maradványértéket az érvényességi időn belül leadott újabb utánvétes rendelésbe beszámítjuk. A beszámítás nem automatikus, az új rendelésnél az erre vonatkozó igényét kérjük, jelezze a rendelés megjegyzésében vagy keresse bizalommal Ügyfélszolgálatunkat (+36 1) 235 6070.
  15. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód.
  16. Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány értékét hordozó kód a birtokában van, az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható. A Bookline a kiküldést követően az utalvány tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.
  17. A Bookline nem vállal felelősséget az ajándékutalvány, illetve az utalványértéket hordozó kód elvesztéséért, törléséért vagy megsemmisüléséért, az utalványt pótolni nem tudjuk. Kérjük, az utalványkódot kezelje bizalmasan, tartsa biztonságos helyen! Ajándékutalványt ne dobja ki, ne törölje addig, míg megrendelését kézhez nem vette, hiszen a kártyára szüksége lehet esetleges reklamáció vagy elállás kezelése esetén.

Bookline ajándékutalvány ajándékozása

Az egyedi utalvány elkészítése nagyon egyszerű

A virtuális ajándékutalványokért kattintson ide

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára