Bookline könyvek Minecraft Minecraft header

Miért a Minecraft

Egyszerű, de nagyszerű – az ósdinak tűnő megjelenés ellenére a Minecraft nagyon modern játék. A kocka alapú építkezés és a végtelen játéktér egyedi szabadságot nyújt a játékosoknak. A kulcsszó a kreativitás!

Közösségi, de biztonságos – más játékokkal ellentétben a Minecraft nem kapcsolódik automatikusan az internethez. Ha több játékos szeretne együtt építeni, jelszóval védett szervert hozhatnak létre, amihez csak ők férhetnek hozzá.

Képességfejlesztő játék – az építéshez alapvető geometriai ismeretekre van szükség, tervezést és kreativitást igényel.

A fizika játéka – a vöröskövekkel az elektromosság és az áramkörök működését fedezhetik fel a játékosok. Építhetnek önműködő csapdát, titkos kaput, számológépet, vagy akár komolyabb számítógépet is! És ebben segíti őket A vöröskő kézikönyve is.

Segít a tanulásban – több külföldi iskola használja a játékot, hogy a programozás alapjaira, valamint csapatmunkára tanítsa a gyerekeket. A folyamatos fejlesztések újabb és újabb lehetőségeket is kínálnak majd.

Nem csak egy játék – ha házat vagy űrhajót építenénk, a kreatív módban nyugodtan dolgozhatunk. Ha pedig izgalomra vágyunk, ott a túlélő mód, ahol szörnyekkel küzdhetünk. A felfedeznivaló sem fogy el soha, különböző vidékek sokaságát járhatjuk be egy végtelen virtuális térben.

Kiváló családi program – a Minecraft kézikönyvek az alapoktól kezdve bemutatják a legfontosabb tudnivalókat, érthetően és látványosan magyarázzák el, mi hogyan működik. Így mindenki könnyen beletanulhat, csak üssétek fel a Kezdők kézikönyvét!

Bármit felépíthetsz – a sok lehetőség közepette jól jön egy kis segítség. Az építés kézikönyve nem csak az alapokat tartalmazza, de inspirál a bonyolultabb építmények megalkotására is – legyen az egy kastély, vagy egy lebegő sziget!

Ismerd meg az ellenségeidet, mielőtt beugranál a mélyvízbe! A harc kézikönyvéből megtudhatod, melyik ellenségtípusnak hány élete van, és tippeket kapsz, mit csinálj, vagy épp mit ne tégy, mikor szembenézel vele. Légy felkészült Minecraft harcos, már az első pillanttól!

Katedrális

Útmutatók

Útmutató a Kreatív módhoz

Mit szólnál, ha megépíthetnéd a saját városod? Mivel kezdenéd a munkát? A Minecraft világa sokszínű, Kreatív módban pedig könnyű elveszni az alapanyagok nyújtotta lehetőségekben. Az Útmutató a Kreatív módhoz azonban mindenre megtanít, amire szükséged lehet álmaid építményeinek megalkotáshoz.

[product 22:293206]

Útmutató a felfedezéshez

Ha felfedezőútra indulsz a Minecraftban, megannyi veszéllyel kell szembenézned. De cseppet se félj! Az Útmutató a felfedezéshez című hivatalos Minecraft-kézikönyvben a Mojang szakértői rengeteg tippet és trükköt gyűjtöttek össze, melyek segítségével blokkról blokkra megismerheted ezt a világot.

[product 22:293205]

Útmutató
az Alvilághoz és a Véghez

Szeretnél megküzdeni a Végzetsárkánnyal? Akkor készülj fel – az Alvilág és a Vég csak rád vár! Ebből a könyvből megismerheted a különféle mobok gyengepontjait, a blokkok hasznát és fellelhetőségét, a dimenziók közötti utazás praktikáit, és azt is, hogyan élheted túl ezt a kalandot.

[product 22:294511]

Útmutató a vöröskőhöz

Hozd ki a legtöbbet csodás építményeidből és harci technikádból az Útmutató a vöröskőhöz segítségével! Légy igazi mérnök, és alkoss gombnyomással indítható vagy automatizált rendszereket, melyekkel tűzijátékot, bájitalfőző szerkezetet és mobcsapdát is készíthetsz!

[product 22:294509]

Útmutató a bűbájokhoz
és a bájitalokhoz

Ha azt hiszed, a varázslás csupán hókuszpókusz, tévedsz – bűvölőasztallal számos eszközt ruházhatsz fel földöntúli tulajdonságokkal, amelyek előnyhöz juttathatnak a felfedezésben, a harcban és a blokkok begyűjtésében. Tanuld ki a bájitalfőzés és a bűvölés mesterségét útmutatónk segítségével!

[product 22:302998]

Útmutató a PVP-játékokhoz

Ahogy a Minecraft világában mindennek, úgy a játékos játékos elleni küzdelmeknek (PVP) is csak a képzelet szab határt! Ebben a könyvben gondolatébresztő, megépíthető és kedvedre átalakítható példákat találsz arra, milyen válogatott módon mérhetitek össze tudásotokat barátaiddal! Harcra fel!

[product 22:306281]

Útmutató a gazdálkodáshoz

Ahhoz, hogy sikeresen meghódítsd a Minecraft dimenzióit, sokféle nyersanyagra és rengeteg ételre lesz szükséged. Ez az útmutató a növénytermesztéstől az állattenyésztésen át egészen a blokk- és a szörnyteremtésig bemutatja, hogyan alakítsd ki álmaid gazdaságát.

[product 22:306978]
Minecraft Minecraft

Regények

Minecraft - A sziget

Magányos hősünk ismeretlen partra sodródik, majd körülnéz. Ki ő? Honnan jött, és miért áll minden blokkokból itt? Miközben apránként rájön, miként élje túl az éjszakákat a szigeten, kérdéseire is megtalálja a választ, ezt a könyvet pedig azért hagyta hátra, hogy kalandja történetével megkönnyítse a tiédet.

[product 22:296598]

Minecraft - Ütközés

Bianca – ellentétben barátjával, Lonnie-val – nem arról híres, hogy megfontoltan cselekszik. Ám miután autóbalesetet szenvednek, a lány, aki elvesztette az irányítást teste felett, a Minecraft virtuális valóságon alapuló verziójában igyekszik végigvinni tervét, hogy megtudja, mi történt Lonnie-val.

[product 22:305951]

Minden más, ami Minecraft

Mobestiárium

Élt egyszer egy természettudós, aki a Minecraft-mobok tanulmányozására tette fel az életét. Az élőlények felépítésével kapcsolatos érdekességekhez és legendákhoz részletes terepvázlatokat is készített, így a csirkétől a Sorvasztón át a Végzetsárkányig megismerheted a mobok minden titkát.

[product 22:295374]

A túlélők titkos könyve

Létezik egy társaság, úgy nevezik magukat, Túlélők – ha nem hallottál róluk, az azért van, mert szupertitkos csoportjuk a félrevezetés és a fedett műveletek szakértőiből áll. Tanácsaikat megfogadva ravasz harci stratégiákkal és hasznos bázisépítési praktikákkal készülhetsz fel a Minecraft végjátékra.

[product 22:285627]

Minecraft túlélőcsomag

Légy te is a túlélés mestere e Minecraft-csomag segítségével! Olvasd el A túlélők titkos könyvét, amely megtanít a legfontosabb praktikákra a bázisod védelmével, a fegyverekkel és a mobokkal kapcsolatban, majd teszteld tudásodat A túlélők firkakönyvében! És ne feledd: sose áss egyenesen lefelé!

[product 22:297284]

Minecraft évkönyv 2019

Ezzel az évkönyvvel elsőkézből, a Mojang csapatától tudhatod meg, mi történt 2018-ban a Minecraft világában, de ha ez nem lenne elég, annyi izgalmas feladatot és kihívást is tartalmaz, hogy ha belevágsz a teljesítésükbe, 2019-ben sem unatkozol majd! Vigyázz, kész, építs!t

[product 22:306669]
Minecraft
Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára