Mit érdemes tudni a PayU-ról?

A PayU Magyarországon az internetes kártyás fizetési lehetőséget biztosító stabil banki háttérrel, kártyatársasági biztonsági szabványokat alkalmazva, valamint a PayU nemzetközi tapasztalatait felhasználva honosította meg szolgáltatását.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A PayU szolgáltatás jellegzetessége, hogy minden tranzakciót annak státuszával (pl.: sztornó) a rendszer automatikusan visszaigazol, valamint a tranzakcióval kapcsolatos kérdései megválaszolására saját ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére telefonon, e-mail-en. A szolgáltatás keretében a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

Küldetésünk, hogy mind a kereskedők és a vásárlók részére integráltan nyújtott többletszolgáltatásainkkal kényelmes, rugalmas alternatívát nyújtsunk az online fizetés világában, ezért a felhasználói élmény biztosítása érdekében további többletfunkciók bevezetésén dolgozunk.

További információért kérjük, látogasson el a www.payu.hu honlapra! Ügyfélszolgálat: 061-510-07-07 | info@payu.hu

Melyek a tranzakció lépései?

Elfogadott kártyatípusok

A PayU online fizetési szolgáltatása keretében a következő kártyákkal fizethet:

*Figyelem! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni.
Kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál.

Megfelelés a biztonsági szabályoknak

A PayU rendelkezik mindazon nemzetközi szintű előírásokkal, melyek az online fizetés biztonságát garantálják. A nemzetközi online fizetési piacon elért sikereinket annak köszönhetjük, hogy a magas minőségű szolgáltatások biztosítása mellett az eszközök biztonságos használatát is garantáljuk. Rendszerünk a kártyatársaságok független szervezete által auditált PCI DSS tanúsítvánnyal rendelkezik. A fizetés folyamatának biztonságát az adja, hogy érzékeny kártyaadatait egy fizetőoldalon adja meg, amelyen a titkosított kommunikációs kapcsolatot a Thawte 256 bites SSL tanúsítvány, illetve McAfee Secure rendszer alkalmazása biztosítja.

Mi a PCI DSS?
A PCI DSS a kártyatársaságok által életre hívott közös biztonsági szabvány, amely informatikai és üzemeltetési követelményeket ít elő az azt alkalmazó szervezetek számára. Szolgáltatásunk biztonságát, a PayU csoport tagja, a PCI DSS tanúsítvánnyal rendelkező S.C. GECAD ePayment International SA biztosítja.

Mi a Thawte?
A Thawte vezető hitelesítő szolgáltató (CA – Certification Authority), valamint a VeriSign cégcsoport része. A nemzetközileg elismert tanúsítvány kibocsátó cég kommunikáció biztonságát tanúsító modulja valamennyi internet böngésző program tanúsítványába be lett építve. Az oldal a Thawte SSL Web Server Certificate with Extended Validation 256 bites titkosítású tanúsítványával rendelkezik. Ez gyakorlatban annyit tesz, hogy az adatok megadása védett, külső szereplő által nem megszerezhető.

Kártyaadatok megadásának webáruháztól elkülönülő folyamata
Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a PayU biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A PayU fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Mire figyeljen fizetéskor? Jó tanácsok, biztonsági felhívások

Bankkártyával történő fizetésről

Biztonsági jó tanácsok

Vásárlás az interneten

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára