Súgó

A Shopline Magyarország vezető webáruháza.
Vásárlóinkat verhetetlen minőségű és mennyiségű könyvkínálatunk mellett műszaki és drogériacikkekkel, játékokkal, illetve különleges lakberendezési és gourmet-választékkal várjuk!
Több százezer elégedett vásárlónk bizalmát kedvezményes ajánlatokkal, akciókkal és nyereményjátékokkal háláljuk meg.

Bookline Reader: Ingyenes e-könyv olvasó alkalmazás

Vágja zsebre a könyvespolcát

Mostantól bármerre jár, saját e-könyvtára mindig kéznél lehet – akár okostelefonon, akár tableten, e-könyv olvasó eszköz nélkül is!

Találja meg a következő olvasnivalóját

Böngésszen a legkedveltebb Bookline e-könyvek sikerlistáján vagy újdonságaink folyamatosan frissülő oldalán! A Bookline reader letöltése után már azonnal olvashatja is kedvenceit!

Funkciók:

 • - Bookline felhasználói belépést követően, a Bookline-nál korábban vásárolt e-könyvek azonnali elérése
 • - az eszközön elérhető epub file-ok (e-book formátum) automatikus beolvasása
 • - a letöltött könyvek offline (kapcsolat nélküli) olvasása
 • - folyamatosan frissülő e-könyv újdonságok, sikerlista és szerkesztői ajánlatok a Bookline-tól
 • - olvasott e-könyvek értékelése és megosztása
 • - betűméret/margó beállítás
 • - keresés a könyv teljes tartalmában, a könyvjelzők mentése
 • - lapozás oldal- vagy függőleges irányban
 • - beépített fényerő állítás
 • - “Cover Look” árellenőrző funkció

Miért a Bookline Reader?

A Bookline reader egy e-könyv-olvasó alkalmazás, amely segítségével epub formátumú e-könyvek olvashatóak, és a Bookline-nál elérhető e-könyvek napról-napra bővülő kínálatából lehet válogatni, vásárolni és rögtön letölteni. Az alkalmazáshoz most ajándék e-könyv jár.

Törzsvásárlói program

I. A törzsvásárlói program alapelvei

A törzsvásárlói program (továbbiakban: Program) tulajdonosa és üzemeltetője a Libri-Shopline Nyrt. (1066 Budapest, Nyugati tér 1.; továbbiakban: Shopline). A Programba belépő vásárlók a Shopline webáruház oldalain (www.shopline.hu,www.shopline.eu,www.bookline.hu,www.bookline.ro,www.bookline.sk) és boltjaiban lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek a személyre szóló virtuális számlájukon. Az összegyűjtött pontokért a Shopline-on adott termékek vásárolhatóak kedvezményes áron (továbbiakban: Akciós Termékek), illetve a Shopline az általa egyedileg meghatározott időszakokban vásárlási utalványt (a továbbiakban: Utalvány) és kedvezményes vásárlásra ill. ingyenes szállításra jogosító kuponokat (a továbbiakban: Kupon) bocsát a vásárló rendelkezésére.

II. A pontok számítása

 1. A Program elindulásától, azaz 2012.07.03-tól kezdve minden vásárlást követően a vásárló törzsvásárlói pontot kap.

 2. A pontszámítás alapja a vásárló által megvásárolt egyes termékek forintban kifejezett értéke. A megvásárolt termék forintban meghatározott értékének minden 250 Ft-ja után 1 pont jár. (Ha tehát egy termék árának forintban meghatározott értéke 499 Ft, úgy a termékért 1 pont jár.)

 3. Egyes vásárlói akciók keretében meghatározott termékekre vonatkozóan a Shopline extra pontot írhat jóvá a felhasználó törzsvásárlói egyenlegén.

III. A törzsvásárlói Program jogosultjai

 1. A Programban történő részvételre minden kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő, regisztrált természetes személy felhasználó automatikusan jogosult. Nagykereskedelmi partnerek illetve jogi személyek nem jogosultak a programban történő részvételre.

 2. A Programban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

 3. A Programban történő részvétel nem jár hátránnyal, a pontok felhasználása önkéntes. A felhasználó azinfo@shopline.hucímre elküldött írásbeli rendelkezése alapján a Programból bármikor kiszállhat.

IV. Pontszerzés, pontok érvényessége

 1. A Programban szerzett törzsvásárlói pontok a rendelés átvételét vagy a csomag futárhoz kerülését követő naptól használhatóak fel, a rendelés leadását követő 365 napon belül. Amennyiben Ön rendszeresen vásárol, minden vásárlással növeli pontjai számát, és ezáltal egyre szélesebb körben fér hozzá exkluzív akciós termékeinkhez.

 2. A pontok megszerzésére a megrendelés leadásával nyílik lehetőség, felhasználhatóvá azonban csak az átvett, kiszállított rendelések után járó pontok válnak. Át nem vett rendelések után pontot nem írunk jóvá Programunkban.

 3. Az adott vásárlással megszerezhető törzsvásárlói pontok felhasználására a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség.

 4. A Shopline részéről nem teljesített vagy a felhasználó által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén pont jóváírás nem történik.

 5. A Programban a sikertelen rendelésekért a Shopline nem számít fel pontot. Amennyiben a felhasználó a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül, törzsvásárlói pont jóváírás nem történik. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a Shopline-nak, úgy a Shopline ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért ad-e pontot.

V. Pontbeváltás módja

 1. A törzsvásárlói pontok a Shopline kínálatában szereplő meghatározott Akciós Termékekre, időszakosan elérhető Utalványra, Kuponra válthatók be. Az Akciós Termék vételára (kedvezményes forintösszegben és pontban meghatározott, és megvásárlásakor a vételár kifizetésére) a kedvezményes vételár megfizetése mellett a meghatározott értékű törzsvásárlói pontok felhasználásával kerül sor.

 2. Az Akciós Termék megvásárlására (az arra biztosított felületen van lehetőség az Akciós Termék) kosárba helyezése után van lehetőség.

 3. Kupon és az Utalvány (beváltására) megvásárlására a Törzsvásárlói Program elemeit bemutató oldalon van lehetőség.(, valamint a személyes menüben.)

 4. Akciós Termék vásárlása esetén nem történik pontjóváírás.

VI. A kuponfelhasználás feltételei

 1. A kuponkedvezmény antikvár könyvekre, e-könyvekre, e-könyv olvasókra és utalványokra nem vonatkozik, más akcióval, további kedvezménnyel nem összevonható és csak a fenti kategória termékeire érvényes.

 2. A kuponkódot a kosár bal oldalán található mezőbe kell beírni. Érvényesítése után az általa nyújtott plusz kedvezmény az érintett termékeknél bejelentkezést követően folyamatosan látható az akció lejártáig, vagy az első olyan rendelés rögzítéséig, amelyben kedvezményes árú termékek is szerepelnek, tehát a kupont újra aktiválni nem szükséges.

 3. A kupon az érvényességi idő alatt egy vásárlásra jogosít.

 4. A Program keretein belül aktivált kupon más felhasználónak történő átadására, elajándékozására nincs lehetőség, azt kizárólag a pontjait kuponra beváltó felhasználó használhatja fel.

VII. Törzsvásárlói program érvényessége

 1. A Shopline törzsvásárlói Programja határozatlan időtartamú. A Shopline jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói Programot, amiről a törzsvásárlók számára értesítést küld.

VIII. Jog- és adatvédelem

 1. A törzsvásárlói programra aLibri-Shopline Nyrt. jogi és adatvédelmi szabályzatavonatkozik.

Készülék - formátum kiválasztása

IPad, IPhone: pdf, epub

A könyvek olvasásához a Bluefire Reader olvasóprogramot ajánljuk.

 • Telepítse az olvasóprogramot a készülékre. (Az alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-ból)
 • Adja meg Adobe ID azonosítóját. Ha nincsen, hozzon létre egy új fiókot. (A fiók 1 perc alattitt létrehozható).
 • Vásároljon könyveket PC-n keresztül, vagy közvetlenül iPad/iPhone készülékkel.
 • Lépjen be a webáruházba. Az "ekönyveim" menüpontban a linkre kattintva a könyvek automatikusan letöltődnek és a Bluefire Readerrel olvashatóak.

Androidos készülékek: pdf, epub

A könyvek olvasásához a Bluefire Reader olvasóprogramot ajánljuk.

 • Telepítse az olvasóprogramot a készülékre. (Az alkalmazás ingyenesen elérhető az AppStore-ból)
 • Adja meg Adobe ID azonosítóját. Ha nincsen, hozzon létre egy új fiókot. (A fiók 1 perc alattitt létrehozható).
 • Vásároljon könyveket PC-n, vagy közvetlenül androidos telefonján/tabletjén keresztül.
 • Lépjen be a webáruházba. Az "ekönyveim" menüpontban a linkre kattintva a könyvek automatikusan letöltődnek és a Bluefire Readerrel olvashatóak.

E-INK olvasók:

Adobe DRM támogatással: pdf, epub

A legtöbb E-ink alapú olvasó támogatja az Adobe DRM-et (pl.: Sony Reader, Nook, Hanlin, Bookeen...)

 • Adja meg Adobe ID azonosítóját. Ha nincsen, hozzon létre egy új fiókot. (A fiók 1 perc alattitt létrehozható).
 • Vásároljon könyveket PC-n vagy egyéb eszközén keresztül.
 • Lépjen be a webáruházba. Az "ekönyveim" menüpontban a linkre kattintva a könyvek automatikusan letöltődnek.

E-Ink olvasók, melyek nem támogatják az Adobe DRM-et(pl.: Kindle): pdf, mobi

 • Vásároljon könyveket PC-n vagy egyéb eszközén keresztül.
 • Lépjen be a webáruházba. Az "ekönyveim" menüpontban a linkre kattintva a könyvek automatikusan letöltődnek.

Fontos!

Az ekönyvek címére kattintva tudja ellenőrizni, hogy az adott könyv milyen formátumokban érhető el.
Minden e-könyvhöz tartozik ingyenesen letölthető ízelítő, amivel tesztelhetők a különböző formátumok, és nem utolsó sorban bele lehet olvasni a könyvekbe.
Kérjük, minden vásárlás esetén ellenőrizze a formátumot, mert ekönyvekre nem vonatkozik az elállási jog!

Egyszerű első vásárlás

Nálunk már az első vásárlás is gyors és egyszerű ¦ nincs szükség előzetes regisztrációra, az első vásárlással együtt ez automatikusan megtörténik:

 • Tegye a kosarába a kiválasztott tételeket
 • Nyomja meg a FIZETÉS gombot
 • Adja meg a kért adatokat
 • Klikkeljen a linkre az Önnek küldött levelünkben
 • Vegye át a rendelését!

Kellemes első vásárlást kívánunk!

Megjegyzés rovat

A megjegyzés rovatot a rendelés lezárása és összeállítása után olvassák kollégáink. Futáros kiszállítás esetén ez a csomagolás előtt, személyes (bolti) átvét esetén pedig az átvevőhelyre való kiérkezés után történik meg.
Kérjük, hogy mindig röviden, lényegre törően fogalmazza meg megjegyzését. Visszajelzésre, válaszra igényt tartó kérését, kérdését intézze rögtön ügyfélszolgálatunkhoz (info@shopline.hu illetve 06-1-235-6070), hogy arra mielőbb válaszolni tudjunk, az ne veszíthesse aktualitását.

Regisztráció

Kérjük, töltse ki a regisztrációs mezőket, majd kattintson az Önnek küldött e-mailben található linkre! Adatait bizalmasan kezeljük. A későbbiekben adatait a Beállítások menüpontban módosíthatja. Adatbeviteli hiba esetén írja felül a módosítandó adatot, majd rögzítse rendszerünkben

Keresés

A keresett terméknek megfelelő termékcsoportot kiválaszthatja a főmenüből, vagy a keresősáv melletti gördülősávból.

Amennyiben könyvet keres, a keresőmezőbe beírhatja a szerző nevét vagy a kötet címét akár teljes egészében, de részletében is. A keresőfunkció cím és szerző szerint egyaránt keres, valamint a könyvek műleírásába is belelát. Ezért jelenhetnek meg találatként olyan könyvcímek, melyeknek a címében nem, csak a leírásában szerepelnek a keresősorban megadott szavak. A találati listában első helyen természetesen a keresett cím jelenik meg. Pontos találat hiányában vagy azok listázása után a "Részben megfelelt találatok" is megtekinthetők.

Amennyiben egy bizonyos könyvet keres, szerző és/vagy cím megadásával – akár egy adott kategórián belül is –, vagy például egy kiadó adott évi kiadványaira kíváncsi, akkor a "részletes keresés" segít Önnek. Itt kereshet előjegyezhető könyveink között, és előjegyzést is leadhat. Egy adott kategória összes könyvét is végigböngészheti a baloldalon található kategóriarendszer, illetve az oda vezető "tallózás" segítségével. A fastruktúra szerint felépített rendszerben egy adott téma fő- és alkategóriákra bomlik, végül a legalsó alkategória tartalmazza az oda besorolt címeket. Egy könyv egyszerre több kategóriában is szerepelhet.

Mivel a Bookline több antikvárium készletét árulja, előfordulhat, hogy egy adott kötetből több példány is szerepel kínálatunkban, nem ritkán egymástól eltérő áron, eltérő minőségben, ezért ezek egymással automatikusan nem helyettesíthetőek.
Az antikvár kötetek mellett található kép többnyire csak illusztráció, a könyv borítója ettől eltérhet! A könyv állapotáról a termék mellett megjelölt beszállító antikvárium tud részletes felvilágosítást nyújtani.
Azonos szerzőjű és című antikvár könyveknél több példány esetén csak egyet tüntetünk fel képpel, a kötetek részletes listázásához kattintson a könyv címére vagy a "kosár" gomb helyén lévő kék gombra.

Más termékek keresése – a megfelelő termékcsoport kiválasztása után – megegyezik a könyvek egyszerű keresésével.

A "részletes keresés" opció, mely segítségével előjegyzés is leadható, kizárólag a "könyv", az "antikvárium" és az "idegen nyelvű" fülek alatt elérhető, mivel az csak könyvek keresésére használható.

Külső keresőkből érkező találatok téves információkat tartalmazhatnak.

Kosár

A vásárlás első lépése a kiválasztott tételek kosárba tétele. Ez természetesen nem kötelezi Önt vásárlásra, amennyiben meggondolja magát, akkor a tétel mellett található piros "x"-re kattintva veheti ki azt kosarából. A kosárba tett és meg nem rendelt antikvár könyvek 12 óra után kikerülnek a kosárból. Az új könyvek, illetve más termékek mindaddig a kosarában maradnak, amíg elérhetőek, vagy Ön meg nem vásárolja, esetleg a kosárból ki nem teszi őket.
Ha 30 percig semmilyen böngésző tevékenységet nem végez, akkor a vásárlás folytatásához ismét be kell jelentkeznie oldalunkra. Ilyenkor az elérhető tételeket a kosarában fogja találni.

Több példány vásárlása

Amennyiben egy termékből (antikvár könyvek kivételével) több példányt szeretne vásárolni annyiszor kattintson a kosárban a darabszám melletti "+" gombra, ahány tételre szüksége van! Ha ötnél több példányra van szüksége, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Ha az Ön regisztrációjának beállításai már lehetővé teszik nagyobb példányszám megrendelését is, akkor a termék melletti kis ablakban módosíthatja a darabszámot, majd a "frissít" gombbal rögzítheti a változást.

Szeszesitalok vásárlása

Webáruházunk egyre szélesedő kínálatában szeszesitalok is találhatók már.
Ezek megvásárlása nyilatkozathoz kötött, Önnek a megrendelés során nyilatkoznia kell arról, hogy elmúlt 18 éves.

Amennyiben Ön kéri, ezt rendszerünk eltárolja.
Amennyiben nem kéri a nyilatkozat tárolását, minden szeszesital vásárlása előtt rendszerünk újra felteszi Önnek a kérdést.

Rendelés lemondása, elállás joga

Amennyiben egy beszerzés alatt álló tételt szeretne lemondani, azt kérjükügyfélszolgálatunknakjelezze.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 napon belül. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. Elállás esetén a terméket saját költségén küldje vissza a Shopline ügyfélszolgálat címére (1116 Budapest, Kondorosi út 3.), és a megérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát, valamint az esetlegesen felmerült, törvényileg meghatározott egyéb költségeket. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Expressz kiszállítás esetén a normál árú házhoz szállítási díjat térítjük vissza.
Az átvétel módja nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

Nem gyakorolhatja az elállási jogot hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányának vásárlása esetében, ha a csomagolást felbontotta, romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében, személyre szabott tétel rendelése esetén, illetve felbontott egészségügyi és higiéniai termékek esetén. Nem élhet továbbá elállási jogával internetes tartalmak, letölthető termékek vásárlása esetén, ha a letöltés megkezdődött - a szolgáltatás megkezdéséhez minden esetben a vásárló hozzájárulását kérjük.

Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

Ha a megrendelt árucikk hibás, akkor a hatályos szavatossági jogok mentén történik a javítás illetve a csere.
Jótállási kötelezettséggel rendelkező hibás műszaki termékek esetében a kézhezvételtől számított 3 napon belüli jelzés esetén cserére van lehetőség, ezt követően a garanciális szervizhez vagy cégünkhöz kell fordulni. Tartós fogyasztási cikkek esetében a kötelező jótállás 1 év, javítás esetén a jótállás újraindul.

Vásárlás

Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a "fizetés" gombra. Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet az "1. Adategyeztetés" menüpontban. Ha számlát szeretne, vagy a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell jeleznie illetve megadnia. Ezután válasszon átvételi módot a "2. Átvételi mód választása" menüpont lenyitásával. Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Ha ezeken nem kíván változtatni, akkor nincs szükség az első két pont megnyitására. A rendelés leadását követően bizonyos esetekben van lehetőség átvételi mód váltására - kérjük, ez ügyben keresse ügyfélszolgálatunkat!
Az utolsó lapon összegezzük az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, valamint az átvételi és fizetési módot. A "megrendelem" gombbal fejezheti be, adhatja le rendelését.
Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a "Megrendeléseim" menüpontban.
A csomagban minden esetben kiküldjük az Ön által megadott adatokkal kiállított számlát, melyen a megrendelt termékek tételesen szerepelnek.
Egy rendelésen belül számlát bontani sajnos nem tudunk! Ha bizonyos tételekről külön számlát kér, ezeket a termékeket külön kell megrendelnie.
Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, a fogyasztó mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Rendelés késése

Sajnos olykor megeshet, hogy beszállítónk késlekedése miatt a rendelést nem tudjuk a vállalt határidőre teljesíteni. Ilyen esetben mindig igyekszünk a késésről és ha ismert, a szállítás új várható időpontjáról a lehető legkorábban tájékoztatni a megrendelőt.
A rendelés két részletben történő szállításáról, átvételéről, illetve annak esetleges költségeiről érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. (06-1-235-6070 vagy info@shopline.hu)

Eddigi megrendelések státuszai

Rendelés

 • nyitott rendelés – rendelését rögzítettük, beszerzését elindítottuk (SZ/F)
 • feldolgozás alatt – rendelését összeállítottuk, de még nem átvehető (SZ)
 • sikeres rendelés – rendelését központunkba összeállítottuk (F/SZ)
 • részben sikeres – rendelése egy részét sajnos nem sikerült beszereznünk (F/SZ)
 • sikertelen rendelés – a terméket sajnos nem tudtuk beszerezni vagy lemondásra került (SZ/F)
 • rendelése átvehető személyesen – rendelése az átvevőhelyen van, nyitvatartási időben bármikor átvehető (SZ)
 • sikeres rendelés csomagolásnak átadott – rendelését lezártuk, jelenleg épp csomagolás alatt áll (F)
 • részben sikeres rendelés csomagolásnak átadott – rendelését lezártuk, jelenleg épp csomagolás alatt áll (F)
 • félbeszakadt rendelés – rendelését meg nem erősített regisztráció, vagy félbeszakadt bankkártyás tranzakció miatt nem sikerült leadnia (F/SZ)
 • lezárt rendelés – rendelését átvette v. rendelése kiszállítás alatt/kiszállított (SZ/F)

Termék

 • feldolgozás alatt – a termék beszerzése folyamatban
 • félbeszakadt rendelés – rendelése félbeszakadt, rendszerünk nem rögzítette
 • csomagolt rendelés – rendelését már becsomagoltuk, azt kiegészíteni sajnos már nem tudjuk
 • sikeres – a megrendelt termék megérkezett Ecseri úti központunkba
 • sikertelen rendelés – a terméket sajnos nem tudtuk beszerezni
 • lemondott rendelés – rendelését lemondta, vagy jóval a megadott határidő után sem vette át ezért töröltük
 • kiszállítás alatt/kiszállított

Fizetési feltételek

A futáros kiszállítású rendelések fizethetőek készpénzben az áru átvételekor, ill. bankkártyával az interneten, a rendelés leadásakor előre.
Amennyiben bankkártyás fizetés esetén egy tételt mégsem sikerül beszereznünk, a termék vételárát a lehető leghamarabb – legfeljebb 14 napon belül – automatikusan visszahelyezzük a kifizető kártyára. Személyes átvétel esetén a boltokban fizethet készpénzzel és bankkártyával, illetve az ikonnal jelzett üzleteinkben a mellékelt utalványokat fogadjuk el:utalványok.
Sodexho Kultúra utalvány nem váltható be.
Számlaigényét személyes átvétel esetén a rendelése átvételekor szíveskedjen jelezni!
Könyvtárak és más közintézmények esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető.

Az alábbi online és mobil fizetési módokat kínáljuk:

Átvételi módok, szállítási költség

Próbálja ki a legmodernebb átvételt!

Posta Csomagautomata - mostantól itt a legegyszerűbb az átvétel!

Tudjon meg többet!

Szállítási költségeink

A rendelés értéke Shopline
Expressz
Futáros
kiszállítás
Bookline átvevőhelyek
és Libri bolthálózat
PostaPont Mol-PostaPont
Pick Pack Pont

5 999 Ft-ig

3 990 Ft

799 Ft

199 Ft vagy
20 törzsvásárlói pont

699 Ft

699 Ft

6 000 Ft-tól
9 999 Ft-ig

3 990 Ft

599 Ft

199 Ft vagy
20 törzsvásárlói pont

499 Ft

499 Ft

10 000 Ft-tól

1 990 Ft

0 Ft

0 Ft

0 Ft

0 Ft

Rendszerünk az extra paraméterekkel rendelkező termékek esetén a szállítási díjtól függetlenül csomagolási díjat számíthat fel. Ezt minden esetben a rendelés leadása előtt jelezzük Önnek. Amennyiben 6-nál több palackot tartalmaz a megrendelés, egyedileg kalkulált extra szállítási díj kerül felszámításra a súlytöbblet miatt - erről ügyfélszolgálatunk a kiszállítás előtt tájékoztatja ügyfeleinket.

Szállítási határidők

Futáros
kiszállítás
Bookline átvevőhelyek
és Libri bolthálózat
PostaPont Pick Pack Pont

Szállítás, átvétel ideje

Csomagolást követő munkanapon

Csomagolást követő 2. munkanapon

Csomagolást követő munkanapon

Csomagolást követő 2. munkanapon

Rendelkezésre állás ideje

3 kézbesítési kísérlet 7 napon belül

5 munkanap

10 nap

7 nap

Belföldi átvételi lehetőségek

 • A személyes átvétel lehetőségét csak akkor ajánlja fel rendszerünk, ha a szállítási adatoknál Magyarország van megadva, vagy egyáltalán nincs ország kiválasztva. A boltokban és boxokban fix nyitvatartási időben, kulturált környezetben, kényelmesen veheti át csomagjait, nem kell várakoznia a futárra.

  Rendelését az értesítést követő 5 munkanapon belül veheti át a kiválasztott helyszínen.

  Felhívjuk vásárlóink figyelmét arra, hogy átvevőhelyi csomagbontásra, valamint a rendelések központban történő összevárakoztatására nincs lehetőség, a rendelések egyenként kerülnek az átvevőhelyekre.

  Bookline átvevőhelyek

  Bookline Bolt - Oktogon 1066 Budapest, Teréz krt. 22.
  Bookline Oktogon

  Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 22.
  Telefon: +36-1-501-2094

  e-mail: oktogon@bookline.hu

  nyitva tartás:

  hétfő - péntek: 10:00 - 19:00
  szombat: 10:00 - 18:00
  vasárnap: zárva

  Az Oktogon bolt aktuális akciói:

  10% Pedagógusoknak, nyugdíjasoknak, diákoknak*** készlet erejéig
  15% Bolti teljes árú könyvek* készlet erejéig

  Az akció más kedvezményekkel nem összevonható, csak a kijelölt kiadványokra érvényes, a bolti készletből való vásárlás esetén.

  * 3900 Ft feletti online rendelés személyes átvétele esetén

  *** Csak a teljes árú könyvekre vonatkozik

  Bookline Bolt - Astoria 1072 Budapest, Rákóczi út 12.
  Bookline Astoria


  Általános könyvkínálat és egyéb termékek
  Kiemelt terület: szépirodalom, gyermek-és ifjúsági irodalom, krimi, romantikus irodalom, sci-fi, akciós kiadványok.
  Iskolakezdési utalványt elfogadunk.

  Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 12.
  Telefon: 06-1/580-2310

  e-mail: astoria@bookline.hu

  nyitva tartás:

  hétfő - péntek: 09:00 - 18:00
  szombat: 09:00 - 14:00
  vasárnap: zárva

  Az Astoria bolt aktuális akciói:

  10% Pedagógusoknak, nyugdíjasoknak, diákoknak*** készlet erejéig
  15% Bolti teljes árú könyvek* készlet erejéig

  Az akció más kedvezményekkel nem összevonható, csak a kijelölt kiadványokra érvényes, a bolti készletből való vásárlás esetén.

  * 3900 Ft feletti online rendelés személyes átvétele esetén

  *** Csak a teljes árú könyvekre vonatkozik

 • Libri bolthálózat

  • Vásárlóink maximális kényelme érdekében közel 40 Libri bolttal bővítettük az egész országra kiterjedő átvételi hálózatunkat!

   Felhívjuk vásárlóink figyelmét arra, hogy átvevőhelyi csomagbontásra, valamint a rendelések központban történő összevárakoztatására nincs lehetőség, a rendelések egyenként kerülnek az átvevőhelyekre.

   Budapest
   Budapest - Libri Mammut 1024 Budapest, Lövőház u. 1-5.

   Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 1-5.
   Mammut II. Üzletközpont
   Telefon: (+36)-1-345 8075

   e-mail: mammut@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 21:00
   szombat: 10:00 - 21:00
   vasárnap: zárva

   Budapest - Stop Shop Könyváruház 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.

   Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138.
   Telefon: (+36)-1-398 8130

   e-mail: stopshop@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 20:00
   szombat: 09:00 - 18:00
   vasárnap: 09:00 - 15:00

   Budapest - Flórián Könyvesbolt 1033 Budapest, Flórián tér 5-9.

   Cím: 1033 Budapest, Flórián tér 5-9.
   Telefon: (+36)-1-388 8797

   e-mail: florian@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 18:00
   szombat: 09:00 - 13:00
   vasárnap: zárva

   Budapest - Westend Könyvesbolt 1062 Budapest, Váci út 1-3.

   Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.
   Westend, Aluljáró szint - Jókai Mór sétány 51.
   Telefon: (+36)-1-238 7162

   e-mail: westend@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 21:00
   szombat: 10:00 - 21:00
   vasárnap: 10:00 - 19:00

   Budapest - Aréna Könyváruház 1087 Budapest, Kerepesi út 9.

   Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 9.
   Telefon: (+36)-1-481 3684

   e-mail: arena@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 21:00
   szombat: 10:00 - 21:00
   vasárnap: 10:00 - 19:00

   Budapest - Corvin Könyvesbolt 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.

   Cím: 1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2.
   Telefon: (+36)-1-501 4234

   e-mail: corvin@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
   szombat: 09:00 - 17:00
   vasárnap: zárva

   Budapest - Árkád Könyváruház 1106 Budapest, Kerepesi út 61.

   Cím: 1106 Budapest, Kerepesi út 61.
   Telefon: (+36)-1-434 8241

   e-mail: arkad@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - csütörtök: 10:00 - 21:00
   péntek - szombat: 10:00 - 21:00

   Budapest - Allee Könyváruház 1117 Budapest, Váli u. 3.

   Cím: 1117 Budapest, Váli u. 3.
   Telefon: (+36)-1-577 4970

   e-mail: allee@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - szerda: 09:00 - 21:00
   csütörtök - szombat: 09:00 - 22:00
   vasárnap: zárva

   Budapest - Duna Plaza Könyvesbolt 1138 Budapest, Váci út 178.

   Cím: 1338 Budapest, Váci út 178.
   Telefon: (+36)-1-239 3780

   e-mail: dunaplaza@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 21:00
   szombat: 10:00 - 21:00
   vasárnap: 10:00 - 19:00

   Budapest - Sugár Könyvesbolt 1148 Budapest, Örs vezér tere

   Cím: 1148 Budapest, Örs vezér tere
   Telefon: (+36)-1-383 0777

   e-mail: sugar@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 20:00
   szombat: 10:00 - 20:00
   vasárnap: zárva

   Budapest - Europark Könyvesbolt 1191 Budapest, Üllői út 201.

   Cím: 1191 Budapest, Üllői út 201.
   Telefon: (+36)-1-358 0371

   e-mail: europark@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 20:00
   szombat: 09:00 - 20:00
   vasárnap: 09:00 - 18:00

   Budapest - KÖKI Terminál Könyváruház 1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75. A-C.

   Cím: 1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75. A-C.
   Telefon: (+36)-1-577 0919

   e-mail: koki@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 20:00
   szombat: 10:00 - 20:00
   vasárnap: 10:00 - 18:00

   Budapest - Csepel Plaza Könyvesbolt 1212 Budapest, II.Rákóczi Ferenc út 154-170.

   Cím: 1212 Budapest, II.Rákóczi Ferenc út 154-170.
   Telefon: (+36)-1-425 8015

   e-mail: csepelplaza@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 20:00
   szombat: 09:00 - 20:00
   vasárnap: 10:00 - 18:00

   Budapest - Pólus Center Könyvesbolt 1157 Budapest, Szentmihályi út 131.

   Cím: 1157 Budapest, Szentmihályi út 131.
   Telefon: (+36)-1-419 4135

   e-mail: polus@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 20:00
   szombat: 10:00 - 20:00
   vasárnap: 10:00 - 20:00

   Budapest - Libri Campona Könyváruház 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

   Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
   Telefon: (+36)-1-424 8340

   e-mail: campona@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 20:00
   szombat: 10:00 - 21:00
   vasárnap: zárva

  • Vidék
   Békéscsaba - Libri Könyvesbolt 5600 Békéscsaba, Andrássy út 21.

   Cím: 5600 Békéscsaba, Andrássy út 21.

   e-mail: bekescsaba@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 18:00
   szombat: 09:00 - 15:00
   vasárnap: zárva

   Budaörs - Budaörs Könyváruház 2040 Budaörs, Kinizsi u. 1-3. (Tesco)

   Cím: 2040 Budaörs , Kinizsi u. 1-3. (Tesco)
   Telefon: (+36)-23-444 260

   e-mail: budaors@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 21:00
   szombat: 09:00 - 21:00
   vasárnap: zárva

   Debrecen - Debrecen Fórum Könyváruház 4029 Debrecen, Csapó u. 30.

   Cím: 4029 Debrecen, Csapó u. 30.
   Telefon: (+36)-52-531 243

   e-mail: debrecen@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 20:00
   szombat: 09:00 - 20:00
   vasárnap: zárva

   Dunaújváros - Dunaújváros Könyvesbolt 2400 Dunaújváros, Kistemető u. 5.

   Cím: 2400 Dunaújváros, Kistemető u. 5.
   Telefon: (+36)-25-500 622

   e-mail: dunaujvaros@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
   szombat: 09:00 - 18:00
   vasárnap: zárva

   Eger - Eger Könyvesbolt 3330 Eger, Törvényház u. 4.

   Cím: 3330 Eger, Törvényház u. 4.
   Telefon: (+36)-36-518 253

   e-mail: eger@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 20:00
   szombat: 10:00 - 20:00
   vasárnap: zárva

   Kaposvár - Kaposvár 7400 Kaposvár, Áchim András u. 4.

   Cím: 7400 Kaposvár, Áchim András u. 4.
   Telefon: (+36)-82-511 428

   e-mail: kaposvar@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - szombat: 09:00 - 19:00

   Kecskemét - Kecskemét Könyvesbolt 6000 Kecskemét, Szabadság tér 1/ A

   Cím: 6000 Kecskemét, Szabadság tér 1/ A
   Telefon: (+36)-76-506 062

   e-mail: kecskemet@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
   szombat: 09:00 - 14:00
   vasárnap: zárva

   Kecskemét - Libri Malom Könyváruház 6000 Kecskemét, Korona u.2

   Cím: 6000 Kecskemét, Korona u.2
   Telefon: (+36)-76-814 061

   e-mail: malom@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 10:00 - 20:00
   szombat: 10:00 - 20:00
   vasárnap: zárva

   Miskolc - Miskolc Könyvesbolt 3530 Miskolc, Széchenyi István út 56.

   Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi István út 56.
   Telefon: (+36)-46-814-070

   e-mail: miskolc@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 18:00
   szombat: 09:00 - 15:00
   vasárnap: zárva

   Nagykanizsa - Nagykanizsa Könyvesbolt 8800 Nagykanizsa, Táborhely u. 4.

   Cím: 8800 Nagykanizsa, Táborhely u. 4.
   Telefon: (+36)-93-516 240

   e-mail: nagykanizsa@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
   szombat: 09:00 - 19:00
   vasárnap: 10:00 - 18:00

   Nyíregyháza - Nyíregyháza Korzó Könyvesbolt 4400 Nyíregyháza, Jókai Mór tér 7.

   Cím: 4400 Nyíregyháza, Jókai Mór tér 7.
   A épület 303-as üzlet
   Telefon: (+36)-42-688 217

   e-mail: nyiregyhaza2@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 20:00
   szombat: 09:00 - 20:00
   vasárnap: 09:00 - 18:00

   Pécs - Pécs Könyvesbolt 7621 Pécs, Irgalmasok utcája 6.

   Cím: 7621 Pécs, Irgalmasok utcája 6.
   Telefon: (+36)-72-522 680

   e-mail: pecs@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 18:00
   szombat: 09:00 - 14:00
   vasárnap: zárva

   Szeged - Szeged Könyvesbolt 6720 Szeged, Jókai u. 1.

   Cím: 6720 Szeged, Jókai u. 1.
   Telefon: (+36)-62-541 126

   e-mail: szeged@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
   szombat: 09:00 - 17:00
   vasárnap: zárva

   Székesfehérvár - Székesfehérvár Könyvesbolt 8000 Székesfehérvár, Rákoczi út 3-5

   Cím: 8000 Székesfehérvár, Rákoczi út 3-5
   Telefon: (+36)-22-504 195

   e-mail: fehervar@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
   szombat: 09:00 - 15:00
   vasárnap: zárva

   Szolnok - Szolnok Könyvesbolt 5000 Szolnok, Ady Endre út 15. I. emelet

   Cím: 5000 Szolnok, Ady Endre út 15. I. emelet
   Telefon: (+36)-56-514 550

   e-mail: szolnok@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 20:00
   szombat: 09:00 - 20:00
   vasárnap: 10:00 - 14:00

   Szombathely - Szombathely Könyvesbolt 9700 Szombathely, Fő tér 19.

   Cím: 9700 Szombathely Fő tér 19.
   Telefon: (+36)-1-481-3683

   e-mail: szombathely@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 18:00
   szombat: 09:00 - 16:00
   vasárnap: Zárva

   Tatabánya - Tatabánya Könyvesbolt 2800 Tatabánya, Győri út 7-9. fszt

   Cím: 2800 Tatabánya, Győri út 7-9. fszt
   Telefon: (+36)-34-801 110

   e-mail: tatabanya@libri.hu

   Nyitva tartás:

   hétfő - szombat: 09:00 - 20:00
   vasárnap: 09:00 - 18:00

   Veszprém - Veszprém Könyvesbolt 8200 Veszprém, Dornyai Béla u. 4.

   Cím: 8200 Veszprém, Dornyai Béla u. 4.
   Telefon: (+36)-88-560 572

   e-mail: veszprem@libri.hu

   nyitva tartás:

   hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
   szombat: 09:00 - 18:00
   vasárnap: 10:00 - 16:00

 • Futáros házhoz szállítás

  • Nincs ideje személyesen elmenni rendeléséért? Semmi gond, házhoz jövünk! Nálunk az Ön kényelme az első.

   Garantált 1 napos házhoz szállítás!

   Raktáron lévő termékekre 1 napos házhoz szállítást vállalunk, amennyiben rendelésüket munkanapokon 15 óráig leadják.

   Az 1 napos szállítási határidőt a termékek mellett tüntetjük fel, ezt megrendeléseik leadásakor kérjük figyelemmel!

   Amennyiben az 1 napos határidővel rendelhető könyvekből a megrendelni kívánt mennyiség több, mint a rendelkezésre álló raktárkészlet, a vállalt szállítási határidő módosulhat.

   A rendelés másnapján történő kézbesítést csak abban az esetben tudjuk vállalni, ha megrendelésük során a kosárba csak 1 napos szállítási garanciával vállalt termékeket tesznek.

   Shopline Expressz - Házhoz szállítás 180 percen belül*

   Amennyiben kizárólag a Shopline Expressz címkével megjelölt termékek közül választ, rendelését munkanapokon180 percen belül kiszállítjuk Önnek.

   Ha hosszabb szállítási idejű, Shopline Expressz címke nélküli terméket is kosárba tesz, az expressz kiszállítás lehetőségét automatikusan nem kínálja fel rendszerünk. A rendelés természetesen bankkártyával vagy utánvéttel is fizethető. Aznapi szállításhoz a rendelés leadásának legkésőbbi időpontja 15 óra. A 15 óra után megrendelt csomagok a következő munkanapon 11 óráig kerülnek kiszállításra.

   A szolgáltatás díjai

   10 000 Ft alatti rendelés esetén 3 990 Ft
   10 000 Ft feletti rendelés esetén 1 990 Ft.

   *A szolgáltatás a következő településekre rendelhető:

   Budapest, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budajenő, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Érd - Parkváros, Érd - Érdliget, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kerepes-Szilasliget, Kistarcsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés.

   A szállítást a Gepárd Team Futárszolgálat végzi.

   A Shopline Expressz telefonszáma: 06-1-481-3662.
   Ezen a telefonszámon kizárólag az expressz szállítással kapcsolatban tudunk felvilágosítást adni!

   Házhoz szállítás Magyarországon

   A belföldi csomagokat a Magyar Posta munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki (ezért lehetőleg a munkahelyére vagy más olyan címre kérje a szállítást, ahol az adott intervallum nagyobb részében tartózkodik valaki). Felhívjuk figyelmét, hogy decemberben a nagy forgalomra való tekintettel csomagok várakoztatására nincs lehetőségünk!

   Magyarországon érvényes szállítási árainkat itt tekintheti meg .

   Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség nem változik, a megrendelés eredeti összegéhez igazodik.

 • Átvétel Pick Pack Ponton

  • Már 190 település több mint 600 Pick Pack Pontján várjuk a vásárlókat.

   A Pick Pack Pontok Magyarország több mint 190 városában megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. A több mint 600 Pick Pack Pont bármelyikén történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.

   Rendelését becsomagolva veheti át a kiválasztott ponton, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül, bármely napon 8 és 20 óra között.A Pick Pack Pontokon a készpénzes fizetés mellett a megjelölt üzletekben bankkártyával történő fizetésre is lehetőség van.

   A Pick Pack Pontokon történő átvétel díjszabása
   • 0 - 5 999 Ft rendelési összegig: 699 Ft
   • 6 000 - 9 999 Ft rendelési összegig: 499 Ft
   • 10 000 Ft értékű rendelés felett ingyenes

   Amennyiben raktáron lévő termékeinkre* munkanapokon 14 óráig leadja rendelését, akkor azt 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton.

   *Az 1 munkanapos szállítási határidőt a könyvek mellett tüntetjük fel, ezt kérjük, megrendelése leadásakor kísérje figyelemmel.

 • Átvétel több mint 2500 Postán és Csomagautomatából, valamint 125 MOL kúton

  • Próbálja ki a legmodernebb átvételt!

   Posta Csomagautomata - mostantól itt a legegyszerűbb az átvétel!

   Tudjon meg többet!

   Az ország legkiterjedtebb kézbesítési hálózatával állunk rendelkezésére. Rendelését már több mint 2500 PostaPonton és 125 MOL PostaPonton is átveheti.

   Posta Csomagautomaták
   Rendelését átveheti a Magyar Posta csomagautomatáiból is.

   Kézbesítőnk elhelyezi küldeményét az Önhöz legközelebbi automatában, amiről értesítést kap telefonjára. Ezt követően a nap 24 órájában bármikor felveheti csomagját az értesítésben kapott kód, és telefonszáma megadásával. Ha két nap alatt nem veszi át csomagját, az átkerül a posta letéti osztályára, ahol további 5, 10 napig átvehető, a pontos részleteket a posta letéti értesítésében ismerteti.
   Rendelését egyrészt a webáruházban való megrendelési folyamat során kifizetheti az elérhető online fizetési módok valamelyikével, vagy az átvétel során az automatánál kifizetheti bankkártyával.

   A csomagautomatás átvétel elérhető, amennyiben Ön könyv, film és zene kínálatunkból választ.

   Gyakori kérdések a Magyar Posta csomagautomatáiról
   Mi történik akkor, ha…

   A csomag bekerül az automatába?
   Amikor a kézbesítő elhelyezi a küldeményt az automata rekeszében, a címzett üzenetben értesül az eseményről.

   A címzett nem kap értesítési üzenetet az átvételi kódról?
   Az értesítési adatok egyeztetése miatt fel kell venni a kapcsolatot a feladóval. Ha kiderül, hogy a megadásra került e-mail cím megfelelő, de a telefonszám hibás, akkor az e-mailben szereplő átvételi kód alkalmazható, de a telefonszám bevitelénél az eredetileg megadott (hibás) telefonszámot is meg kell adni átvételkor. Ha a megadott e-mail cím volt hibás, de a telefonszám helyes, akkor az arra érkező üzenet tartalmazza az átvételi kódot.

   Nincs több szabad hely az automatában?
   Amennyiben az automata kapacitáshiánya, vagy az adott csomagnak megfelelő szabad rekesz hiánya miatt a csomag nem helyezhető el a reggeli felkeresés során az automatában, akkor kora délután a csomagkézbesítő ismételten megkísérli annak elhelyezését, így a csomag a címzett rendelkezésére áll. Amennyiben a második felkeresés időpontjában sincs lehetőség az automatában történő elhelyezésre, úgy a posta telefonon felhívja a címzettet és egyeztetik, hogy milyen megoldást kér: egyeztetett címhelyre, az automatához közeli postára, vagy a következő napon az automatába kéri a csomag kiküldését.
   Ha egy automatában rendszeressé válik a kapacitáshiány, abban az esetben a napi két alkalommal történő betárolást rendszeresítik. Ha ez több automata esetében válik rendszeressé, csökkenteni fogják az átvételre rendelkezésre álló időt, így felgyorsul a rendszer, és több csomag tárolására lesz mód, ugyanannyi idő alatt.

   A csomag átvételére kerül az idő?
   Válassza ki a „Csomagom érkezett” funkciót az automatánál, majd adja meg telefonszámát és átvételi kódját, és máris hozzáfér csomagjához. A csomag kivétele után a kijelzőn jelölje be a sikeres átvétel rubrikát.

   A címzett nem fér hozzá csomagjához?
   Az automata érintőképernyőjén lévő hívógomb megnyomásával ingyen hívni tudja az ügyfélszolgálatot, amely 0-24 órában rendelkezésre áll. A Posta felveszi a problémát, és a kezelő a következő megjelenéskor kiveszi a csomagot, majd az ügyfél rendelkezése szerint másik rekeszbe teszi vagy egyéb, előre egyeztetett módon kézbesíti a csomagot.

   A rekeszből kivett csomag sérült?
   Sérült csomagot nem kerülhet az automatába, a kiosztó ponton nem osztanák ki a kézbesítőnek. Ha az automatában sérül meg (megolvad, kifolyik belőle a tartalom stb.), akkor az ügyfélszolgálatot kell hívni, ott be kell jelenteni az eseményt, és a csomagautomata kamerájának be kell mutatnia a sérülést, és szükséges feljegyezni az időpontot. Kártérítés az automata által nyomtatott bizonylat és a sérült csomag bemutatásával a legközelebbi (vagy az ügyfélszolgálattal egyeztetett) postán történik.

   Milyen fizetési móddal rendelhetek automatába?
   Rendelését egyrészt a webáruházban való megrendelési folyamat során kifizetheti az elérhető online fizetési módok valamelyikével, vagy az átvétel során az automatánál kifizetheti bankkártyával.

   Díjszabás

   Az MPL érvényes szállítási árai MOL PostaPontokra

   • 0-5 999 Ft rendelési összegig: 699 Ft szállítási költség

   • 6 000-9 999 Ft rendelési összegig: 499 Ft szállítási költség

   • 10 000 Ft értékű rendelés, vagy afelett: ingyenes

   Az MPL érvényes szállítási árai PostaPontokra és Csomagautomatákra

   • 0-5 999 Ft rendelési összegig: 699 Ft szállítási költség

   • 6 000-9 999 Ft rendelési összegig: 499 Ft szállítási költség

   • 10 000 Ft értékű rendelés, vagy afelett: ingyenes

   A maximális súlyhatár PostaPonton 30 kg, MOL PostaPonton 20 kg. Az összeállított rendelések az értesítést követő munkanap reggelétől, 10 munkanapon keresztül átvehetőek.
   A csomag átvételéhez kérjük, vigye magával személyi igazolványát vagy más személyazonosító okiratát. Amennyiben cégnévre szól a számla, céges dokumentum bemutatása szükséges!

Külföldi átvételi lehetőségek

 • Házhoz szállítási és fizetési feltételeink Szlovákiában

  Kérjük, tájékozódjon a Bookline szlovákiai oldalán!

 • Házhoz szállítási és fizetési feltételeink Romániában

  Kérjük, tájékozódjon a Bookline romániai oldalán!

 • Házhoz szállítás más országokban

  Más országokból történő megrendelés esetén a rendelés kifizetése kizárólag bankkártyával történhet.
  A külföldi szállítást a GLS Logistics és partnerei végzik, a szállítási idő pedig az egyes szállítási zónától függően változhat.
  A szállítási költséget a GLS Logistics díjszabása alapján számítjuk. A szállítási díj súlyfüggő, a "fizetés" gombra kattintva rendszerünk kijelzi a fizetendő összeget és a várható szállítási időt is. Az esetleg felmerülő vámköltségeket a szállítási díj nem tartalmazza, ezt a csomag átvételekor készpénzben kell kiegyenlíteni.

Szállítási határidő

Minden termék mellett feltüntetjük a szállítás várható idejét. A megadott átfutási idő magyarországi házhoz szállításra és Posta Ponton történő átvételre vonatkozik, egyéb átvételi módok esetén ez 1-2 nappal megnövekszik.
A raktárunkban levő termékek szállítási határideje 1 munkanap. Az ennél hosszabb szállítási idejű termékek partnereink készletéből rendelhetőek, így egy esetleges beszállítói késlekedés a rendelés késését okozhatja.

Mivel választékunk rendkívül nagy, és több forrásból származik, egyes tételek, könyvek beszerzése tovább tarthat, ekkor az átvétel a leghosszabb szállítási határidőhöz igazodik.
Az egyszerre rendelt, de különböző szállítási határidejű termékek egyszerre, egy csomagban vehetőek át.

Amint rendelését átadjuk a futárnak, vagy az személyesen átvehetővé válik, erről Önt e-mailben értesítjük, valamint a honlapon az "eddigi megrendelések" menüpontban a rendelés státusza "átvehető/kiszállítás alatt"-ra vált.

Garantált 1 napos házhoz szállítás!

Raktáron lévő könyvekre 1 napos házhoz szállítást vállalunk, amennyiben rendelésüket munkanapokon 15 óráig leadják. Az 1 napos szállítási határidőt a könyvek mellett tüntetjük fel, ezt megrendeléseik során kísérjék figyelemmel.
Amennyiben az 1 napos határidővel rendelhető könyvekből a megrendelni kívánt mennyiség több, mint a rendelkezésre álló raktárkészlet, akkor a vállalt szállítási határidő 3-5 napra módosul, s ezt már a rendelés rögzítése előtt jelzi rendszerünk.
A másnap (következő munkanapon) történő kézbesítést csak abban az esetben tudjuk vállalni, ha a megrendelés során a kosárba csak 1 napos szállítási garanciával vállalt termékek kerülnek.
Személyes illetve pickpack pontos átvétel esetén a határidő 2-3 napra módosul.

Megjegyzés rovat

A megjegyzés rovatot a rendelés lezárása, összeállítása után olvassák kollégáink. Futáros kiszállítás esetén ez csomagolás előtt, személyes (bolti) átvét esetén pedig az átvevőhelyre való kiérkezés után történik meg.
Kérjük, hogy mindig röviden, lényegre törően fogalmazza meg megjegyzését! Visszajelzésre, válaszra igényt tartó kérését, kérdését intézze rögtön ügyfélszolgálatunkhoz (info@shopline.hu illetve 06-1-235-6070), hogy arra mielőbb válaszolni tudjunk, az ne veszíthesse aktualitását.

Előjegyzés

Az előjegyzés egy értesítőre történő feliratkozás, melyet akkor küldünk ki, amikor az előjegyzett termék megrendelhetővé válik.Azon termékek esetében, ahol ismert a várható megjelenési dátum, ezt fel is tüntetjük. Ahol nincs dátum feltüntetve, sajnos nem tudunk időpontot ígérni - kiadói utánnyomás vagy antikváriumba történő beadást követően lesz rendelhető a termék.Mivel az előjegyzés nem előrendelés, tehát nem rögzít rendelési szándékot, az előjegyzés leadásakor, illetve az értesítésben látható ár tájékoztató jellegű. A garantált árat minden esetben bejelentkezés után honlapunk találja. Ez alól kivételt képeznek előjegyzési akcióink, amikor az akcióban szereplő, megjelenés előtt álló termék(ek)re különleges feltételekkel adhat le előjegyzést.

Rendszerünkben jelenleg nem kapható, de adatbázisunkban szereplő antikvár kötetekre, valamint hamarosan megjelenő új könyvekre, egyéb termékekre előjegyzést adhat le.
Előjegyezhető könyvújdonságokra a megjelenést követő egy hétig továbbra is 20% kedvezményt biztosítunk.
A kedvezmény idegen nyelvű könyvekre nem vonatkozik.

Az előjegyezhető könyveket a "részletes keresés" funkció használatával listázhatja. Amint az előjegyzett könyvből újabb példány érkezik az áruházba, erről a rendszer e-mailben értesíti az előjegyzőt.
A "részletes keresés" funkció csak a "könyv", az "antikvárium" és az "idegen nyelvű" fülek alatt elérhető.

Fontos! Az értesítés nem jelent automatikus megrendelést, amennyiben igényt tart a kötetre, haladéktalanul rendelje meg!
Antikvár könyvek esetében az értesítő az összes előjegyző számára egy időben kerül kiküldésre. Amennyiben megfelel az ajánlatunk és korárba tette a tételt, ezt követően 12 órán belül le kell adnia megrendelését. Jelenleg csak a Shopline rendszerében szereplő könyvekre tudunk előjegyzést felvenni. Az előjegyzés visszavonásig vagy a megrendelés leadásáig élő marad rendszerünkben.

Kategóriaértesítők

Regisztrált felhasználóink a bejelentkezést követően a "kategóriaértesítő" menüpontban kategóriaértesítőkre is feliratkozhatnak. Ezt termékcsoportonként külön-külön tehetik meg, tehát külön a "könyv", a "zene" és az összes többi csoportban. Ha az Ön által kiválasztott kategóriában új könyv érkezik kínálatunkba, erről Önt e-mailben értesítjük. A levelek az Ön által kiválasztott gyakorisággal kerülnek kiküldésre.

Mivel a kategóriaértesítőben antikvár példányokról is küldünk értesítést, előfordulhat, hogy az e-mail megtekintése pillanatában a kínált könyvet már egy másik felhasználónk megvásárolta.

Az értesítőben szereplő árak a kiküldés pillanatában érvényesek, az éppen aktuális árakról mindig honlapunkon tájékozódhat.

Akciók, kedvezmények

Internetes áruházunk a legtöbb terméket 5-75% internetes kedvezménnyel árusítja, mely kedvezmény független a választott átvételi módtól.
Előjegyezhető könyvújdonságokra a megjelenést követő egy hétig továbbra is 20% kedvezményt biztosítunk.
Szinte minden új könyv 15% internetes kedvezménnyel vásárolható meg. A kedvezmény antikvár könyvekre, tankönyvekre, szakkönyvekre, idegen nyelvű kiadványokra, szótárakra és a Magyar Nagylexikonra nem vonatkozik.
Akciós kedvezményeink rendkívül változatosak, a kedvezmény mértéke új könyveknél 25-75%, CD-knél és DVD-knél, műszaki cikkeknél, játékoknál, drogéria termékeknél pedig 10-50%.

Áruházunk alkalmanként személyes kedvezménykuponnal kedveskedik vásárlóinknak, mely mindig az aktuálisan megjelenített termékkörök más akcióban nem szereplő tételeire nyújt további árengedményt.
A kedvezménykuponok kizárólag ahhoz az e-mail címhez tartozó regisztráción aktiválhatóak, melyre a kedvezménykupont küldtük.

Különböző típusú akcióink és kedvezményeink nem vonhatók össze egymással. Akcióink minden esetben csak az akció időtartama alatt leadott rendelésekre és a készlet erejéig érvényesek.

A "2+1", ill. ajándéktárgyas akciók esetében, valamint a rögzített áras (pl. minden 990 Ft a listában) akciók esetében sem további kedvezménykupon, sem egyéb személyes kedvezmény nem érvényesíthető.
A nyilvánvalóan téves, rendszerhibából származó 0 v. 1 Ft-os ár nem minősül ajánlattételnek. Kivételt képeznek ez alól az akciók keretében meghirdetett ajándéktermékek.

Amennyiben Ön törzsvásárlónk és emellett további kedvezménykuponnal vagy személyes kedvezménnyel rendelkezik, ezek közül csak egy érvényesíthető - rendszerünk minden esetben az Önnek legkedvezőbbet veszi figyelembe.
Törzsvásárlói programunkkeretében csak törzsvásárlóink számára további akciós kínálat található oldalunkon, mely bejelentkezés után tekinthető meg.

Kupon- és utalványkód érvényesítése

A kosár bal oldalán található mezőbe beírva érvényesítheti kupon- vagy utalványkódját.

Jelenleg elérhető kuponjaink

A kupon érvényesítése után az általa nyújtott plusz kedvezmény az érintett termékeknél folyamatosan látható kijelentkezésig, vagy az első olyan rendelés rögzítéséig, amelyben kedvezményes árú termékek is szerepelnek. A fel nem használt kupon a kód újraaktiválásával érvénytartamon belül bármikor érvényesíthető. Ez a következő bejelentkezés után, de akár már a termékek kiválasztása előtt megtehető.

Amennyiben rendelkezikShopline vásárlási utalvánnyal, annak 12 karakteres kódját is ide írja be.

Felhívjuk figyelmét, hogy vásárlási utalvány érvényesítését követően rendszerünk csak házhoz szállítást, Posta, illetve Pick Pack pontos átvételt kínál fel. Virtuális, letölthető termékek megvásárlásakor utalvány nem használható fel.

Hírlevél

Kiadói akcióinkról és egyéb heti akcióinkról hírlevelünkben küldünk tájékoztatást.
Különböző hírleveleinkre (pl. könyvhírlevél vagy zenei hírlevél) oldalunk "beállítások" menüpontjában iratkozhat fel.

Hírleveleink a kiküldéskor érvényes árakat tartalmazzák, az éppen aktuális árakról mindig honlapunkon tájékozódhat.

Kívánságlista

Azokat a tételeket, melyek megtetszettek Önnek, de nem szeretné őket azonnal megvásárolni, kívánságlistára teheti. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben antikvár könyvet helyez a kívánságlistájára, azt rendszerünk nem foglalja le az Ön számára. Mivel minden antikvár könyv egyedi példány, így előfordulhat, hogy ugyanazt a könyvet időközben egy másik vásárlónk megrendeli. A lista használata vásárlási kötelezettséget nem jelent .
A lista felhasználói név vagy a regisztrációban szereplő e-mail cím alapján mások által is megtekinthető. Ismerőse, barátja e-mail címét, felhasználói nevét beírva megtekinthetőek a kiválasztott termékek, így ötletet szerezhet a következő ajándékozáshoz.
A listán a "kosárba" gomb alatt egyenként beállítható, hogy az adott termék mások számára is látható legyen-e.

Kritikák, vélemények

A termékekhez felhasználóink kritikákat, ill. véleményeket fűzhetnek.
Hozzászólás és kritika írása csak regisztrált, bejelentkezett felhasználóink számára lehetséges. A kritikák előzetes moderációt követően kerülnek fel a termékhez. Az oda nem illő, vagy jó ízlést sértő kommentárokat töröljük.

Ügyfélszolgálat

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, munkanapokon 10:00-18:00 óra között a 06-1-235-6070 telefonszámon, vagy az info@shopline.hu e-mail címen.

Internet-böngésző beállításai

Ahhoz, hogy áruházunkat használhassa, szükséges, hogy Internet-böngészője adatvédelmi beállításai megfelelőek legyenek. Ha a nyitólapon figyelmeztetést kapott, kérjük az alábbiaknak megfelelően állítsa be böngészőjét (Internet Explorer 6 böngésző esetén)!

Cookie-k engedélyezése Internet Explorer 6 böngésző esetén:

Eszközök legördülő menü »» InternetBeállítások »» Adatvédelem fül »» Speciális gomb »» Az automatikus cookie kezelés felülbírálata (kipipálni) »» Elfogadás (bejelölni)

Internet Explorer 8 böngésző esetén: Eszközök legördülő menü »»Kompatibilitás nézet»»Shopline.hu webhely hozzáadása

Virtuális vásárlási utalvány

 • Virtuális vásárlási utalvány

  • Felhasználható

   Kizárólag a shopline.hu weboldalon történő vásárláshoz.
   Egyéni felhasználóink az utalványt a shopline.hu oldalon rendelhetik meg, kizárólag bankkártyás fizetéssel.
   A virtuális utalvány egy speciális kódot, lejárati dátumot valamint értékmegjelölést tartalmaz, melyet a rendelés során teljes mértékben beszámítunk.
   Céges megrendelés során az utalványt nyomtatott formában juttatjuk el a megrendelőnek. Az értéket nem a papírformájú utalvány, hanem a kód képviseli.

  • Felhasználás módja

   A kosár kód mezőjébe írja be a felhasználni kívánt utalvány kódját, majd kattintson az "érvényesít" gombra. Az utalvánnyal házhoz szállítással, postai illetve Pick Pack pontra kért rendeléseket lehet előre fizetni.
   Virtuális termék rendelése utalványos fizetéssel nem lehetséges.Egy rendelés során tetszőleges számú utalvány használható fel a rendelés értékének erejéig, ebben az esetben a felhasznált utalványok összegei összeadódnak. Ha egyszerre több utalványt kíván felhasználni, a kódokat egymást követően kell beírni a kód mezőbe, és egyenként kell érvényesíteni azokat.
   A kód kizárólag egy alkalommal használható fel, a rendelés véglegesítésével érvényét veszti. Amennyiben a vásárló a vásárlás során meggondolja magát, visszavonhatja a korábban beírt kódot a rendelés véglegesítése előtt.
   A rendelés véglegesítését követően nincs mód az utalvány utólagos beszámítására. Az utalvány készpénzre nem váltható, részteljesítés nem lehetséges. A fel nem használt összegrész elvész. A kód a megjelölt határidőig érvényes, ezt követően a szolgáltató nem köteles ellenértéket biztosítani. Amennyiben egy utalvánnyal fizetett terméket mégsem sikerül beszereznünk, a maradványértéket az érvényességi időn belüli újabb rendelés esetén beszámítjuk. Külföldre történő szállítás esetén az utalvány csak bankkártyás fizetési móddal használható fel.

eKönyv segédlet

 • Mi az eKönyv? Milyen formátumban kapom meg a megvásárolt kötetet?

  Az eKönyv ritkán pdf, leggyakrabban egy olyan .epub vagy .mobi kiterjesztésű fájl, mely egy könyv (publikáció) szövegét és illusztrációit a nyomtatott könyv megjelenéséhez nagyon hasonló módon mutatja meg. Az eKönyv tehát szerkesztett, ellenőrzött, befejezett mű, amelynek van címoldala, tartalomjegyzéke, fejezetbeosztása, lábjegyzetei stb., a szöveg megjelenése pedig a megszokott könyvszerű, könnyen olvasható formát mutatja. Az e-könyvolvasó készülék megjelenítőjén látható és lapozható oldalak kinézete a nyomtatott könyvet utánozza.

  Az epub formátum egy nemzetközi ekönyv szabvány, képernyőn való olvasásra optimalizálva. Ez a formátum lehetővé teszi a betűméretek változtatását, különböző méretű képernyő alkalmazását, ezért optimális megoldás kis képernyőn való olvasásra is. Az epub formátumot a szemkímélő e-ink technológiát használó ekönyvolvasókon (pl. Koobe, PocketBook), okostelefonokon (iPhone, androidos készülékek) iPaden és egyéb tableteken, valamint személyi számítógépen tudja olvasni. Két változatban létezik: Adobe DRM másolásvédelemmel ellátva illetve anélküli formában.

  A mobi a Magyarországon igen elterjedt Kindle készülékek szabványformátuma. Ezek a készülékek szintén e-inkes, szemkímélő technológiát használnak.

  A pdf a személyi számítógépekre és laptopokra optimalizált formátum. Korlátozottan (pl. nem lehet nagyítani) az ekönyvolvasók is képesek megjeleníteni.

 • Mik az eKönyvek előnyei?

  Az ekönyvek a hét minden napján, napi 24 órában vásárolhatóak. Mindenhol elérhetők a világon, és rövid idő telik el a rendelés és az olvasás között.Az eKönyv olvasók olyan előnyöket nyújtanak, amit a nyomtatott könyvek nem. Például beállíthatja a betűméretet, ahogy Önnek leginkább megfelel, több könyvjelzőt hozhat létre. Ezáltal a könyv egy interaktív médiummá válik.

  Kis helyen több száz, vagy akár több ezer ekönyvet is tárolhat és elviheti magával bárhova.

 • eKönyv vásárlás menete

  Tegye kosárba a választott eKönyveket, majd kattintson a fizetés gombra.
  Letölthető termékek esetében rendszerünk csak bankkártyás, illetve mobilfizetéses fizetési módot kínál fel. Ilyen termékek megvásárlásakor utalvány nem használható fel. Amennyiben egyéb termékeket is kíván vásárolni, kérjük, hogy azokat külön rendelésben szíveskedjen megrendelni.

  A fizetést követően hamarosan, legfeljebb 4 órán belül rendszerünk e.mailben tájékoztatja Önt az eKönyv elérhetőségéről.

  A könyv a shopline.hu oldalra történő bejelentkezést követően az " eKönyveim" menüpont alatt tölthető le, a formátum ikonjára kattintva.

 • eKönyv letöltése

  1. Adobe DRM másolásvédelemmel nem rendelkező eKönyvek esetén:

  Csatlakoztassa az olvasót a számítógéphez USB kábellel, majd nyisson meg valamilyen fájlkezelő programot. Válassza ki azt a könyvet, amit át szeretne tölteni, tartsa lenyomva az egér bal gombját miközben átmozgatja az olvasóra. Ezután a program elkezdi áttölteni a könyvet, ami több másodpercig is eltarthat.
  Ha a művelet befejeződött, akkor a könyv elolvasható az eKönyv olvasó segítségével, miután azt lecsatlakoztatta a számítógépről. Wifi kapcsolattal rendelkező olvasóknál természetesen nem szükséges az USB kábel használata.

  2. Adobe DRM másolásvédelemmel ellátott eKönyvek esetén:

  Adobe Digital Editions telepítése
  Személyi számítógépen az ingyenes Adobe Digital Editions program teszi lehetővé eKönyv-ek és más digitális kiadások kezelését, megtekintését. Segítségével letölthető a digitális tartalom, és a másolásvédett eKönyv átvihető másik számítógépre vagy eszközre.A program letölthető a következő címen:http://www.adobe.com/products/digitaleditions/
  Az Adobe Digital Editions jelenleg Windows és Mac OS platformon érhető el.

  Adobe ID létrehozása
  Az Adobe Digital Editions letöltése után aktiválnia kell a számítógépét egy Adobe ID segítségével. Az Adobe oldalán ingyenesen regisztrálhat, majd az Adobe ID-t a megadott e-mail címre érkező levélben tekintheti meg.
  Regisztáció:https://www.adobe.com/cfusion/membership/index.cfm?nf=1&loc=hu_HU&nl=1

 • eKönyv letöltése

  FONTOS! Kérjük, vásárlás előtt feltétlenül győződjön meg arról, hogy a rendelkezésre álló eKönyv olvasó eszköz támogatja-e az epub formátumot! Idegen nyelvű kínálatunkban szereplő eKönyvek Adobe DRM másolásvédelemmel vannak ellátva, ezért konvertálásuk más formátumra nem lehetséges!
  Miután megrendelte webáruházunkban az elektronikus tartalmat, kapni fog egy e-mail-t, amely a megvásárolt tartalmak letöltési címeit tartalmazza. Rákattintva ezekre a címekre a letöltendő tartalmat az Adobe Digital Editions programmal kell megnyitni. Az eKönyv-et a program automatikusan letölti és elhelyezi a megfelelő könyvtárban:

  - Windows 7 és Vista esetén "Documents > My Digital Editions"
  - Windows 2000 és XP esetén "My Documents > My Digital Editions"
  - Mac OS esetén "Documents > Digital Editions"

  Ezután a könyv elolvasható az Adobe Digital Editions program segítségével.

 • eKönyv áttöltése az olvasóra

 • Csatlakoztassa az olvasót a számítógéphez, majd nyissa meg az Adobe Digital Editions programot. Az Adobe Digital Editions automatikusan fel fogja ismerni az olvasót, melynek ikonja meg fog jelenni a bal oldali menüben. Válassza ki azt a könyvet, amit át szeretne tölteni, tartsa lenyomva az egér bal gombját miközben átmozgatja az olvasó ikonjára. Ezután a program elkezdi áttölteni a könyvet, ami több másodpercig is eltarthat.

  Ha a művelet befejeződött, akkor a könyv elolvasható az eKönyv olvasó segítségével.

 • Leggyakoribb kérdések

 • Már fel van telepítve a gépemen az Adobe Reader vagy Adobe Acrobat. Így is szükséges az Adobe Digital Editions?
  Igen, az epub formátumú eKönyv-ek csak az Adobe Digital Editions programmal olvashatók.

  Ha telepíteni akarom az Adobe Digital Editions programot, akkor kér egy "Adobe ID"-t. Mi ez?
  "Adobe ID"-hoz az Adobe oldalán kell regisztrálni. A regisztráció ingyenes, és csak néhány percet vesz igénybe.Az Adobe ID teszi lehetővé a másolásvédett elektronikus tartalom több eszközre, számítógépre történő átmásolását. Ebben az esetben minden eszközt ugyanazzal az azonosítóval kell aktiválni.Adobe ID nélkül a letöltött tartalom csak egy számítógépen olvasható.

  Később is aktiválhatom a számítógépemet egy Adobe ID-val?
  Igen, természetesen. A telepítés után bármikor megteheti az Adobe Digital Editions program "Authorize computer" menüpontjával. Ha több számítógépe vagy eszköze van, akkor mindegyiket ugyanazzal az Adobe ID-val kell aktiválni, különben a megvásárolt tartalom nem lesz másolható az eszközök között. A különböző azonosítók pedig nem vonhatók össze.

  Át tudom másolni az eKönyv-et más számítógépekre?
  Ha nem aktiválta Adobe ID-val az Adobe Digital Editions programot, akkor a letöltött eKönyv-et csak egy számítógépen olvashatja. Ha aktiválta, akkor átmásolhatja olyan számítógépekre, melyek ugyanazzal az ID-val vannak aktiválva. Maximum 6 számítógép és egyéb eszköz lehet aktiválva egy Adobe ID-hoz.

  Készíthetek biztonsági mentést az elektronikus könyveimről?
  Természetesen lehetőség van személyes mentés készítésére. A biztonsági mentés előfeltétele hogy aktiválja az Adobe Digital Editions programját egy Adobe ID segítségével. Ezután csak át kell másolni a "My Documents / My Digital Edition" könyvtárból a kívánt könyveket a megfelelő helyre. Ezek a mentések a korábban megadott Adobe ID segítségével olvashatók. Adobe DRM másolásvédelemmel nem rendelkező eKönyvek esetén is van lehetőség személyes mentés készítésére. A megvásárolt könyv azonban engedély nélkül nem adható tovább, nem kölcsönözhető és nem sokszorosítható, a letöltés során ún. elektronikus vízjellel lesz ellátva másolásvédelmi okból.

  Szükség van speciális szoftverre az eKönyvek olvasásához?
  Ekönyvolvasókon nincs, tableteken és androidos készülékeken a könyvek olvasásához a Bluefire Reader nevű ingyenesen letölthető olvasóprogramot ajánljuk Adobe DRM másolásvédelemmel nem rendelkező eKönyvek olvasásához.

A leggyakrabban feltett kérdések

 • El lehet állni a vásárlástól ekönyvek esetében?
  Elektronikus tartalmakra, így ekönyvekre sem vonatkozik az elállási jog.Kérjük, vásárlás előtt győzödjön meg arról, hogy olvasójához megfelelő formátumot választott-e!

 • Mit tegyek, ha regisztráció után nem tudok a felhasználónevemmel és jelszavammal bejelentkezni?
  Valószínűleg nem erősítette meg regisztrációját. Keresse meg ügyfélszolgálatunkat!

 • E-mail címemet foglaltnak tünteti fel a rendszer?
  Valószínűleg korábban már megkísérelt regisztrálni az adott e-mail címmel. A "bejelentkezés"-nél kérhet jelszó-emlékeztetőt, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat!

 • Elfelejtettem felhasználónevemet, jelszavamat?
  Kérjen automatikus jelszó-emlékeztetőt a Bejelentkezés menüpontnál, vagy keresse meg ügyfélszolgálatunkat!

 • Nem érkezett meg a regisztrációt követően a megerősítéshez szükséges e-mail?
  Keresse meg ügyfélszolgálatunkat!

 • Hiányzik a link a regisztrációs e-mailből?
  Keresse meg ügyfélszolgálatunkat!

 • Az általános keresőben nem találok egy könyvet?
  Keresse a részletes keresőben! Lehetséges, hogy jelenleg nincs belőle példányunk, de előjegyezhető.

 • Bejelentkezés után könyvet, egyéb termékeket találok a kosaramban?
  Előző látogatása alkalmával tette bele azokat. Újbóli bejelentkezése alkalmával rendszerünk az elérhető tételeket visszatette a kosarába.

 • Eltűnt a kosaramból egy könyv?
  A kosárba tett, és meg nem rendelt antikvár könyvek 12 óra után kikerülnek a kosárból.

 • Mit írhatok a "megjegyzés" rovatba?
  A munkatársainknak szóló részbe:

  • hóvégi kézbesítés kérését
  • az(oka)t a napo(ka)t, melyeken nem tudja átvenni rendelését

  Futárnak szóló részbe:

  • ha a csomagot Ön helyett más (szomszéd, kolléga, portás stb.) is átveheti
  • az ingatlan, vagy azon belül a pontos cím megközelítését, ha ezt szükségesnek véli
  • telefonos egyeztetésre vonatkozó igényt - mivel az nem része a szolgáltatásnak, a futár ezt nem köteles figyelembe venni, így az erre vonatkozó kérés teljesítését sajnos nem tudjuk garantálni
 • Mit ne írjak a "megjegyzés" rovatba?
  A munkatársainknak szóló részbe:

  • a korábban kiválasztottól eltérő átvételi- és/vagy fizetési módot, szállítási vagy számlázási címet, azokat a megjegyzés fölötti menüpontokat megnyitva tudja módosítani
  • hogy a rendelésről több számlát szeretne - egy rendelésről automatikusan egy számlát állítunk ki, ha több számlát szeretne, több rendelést kell leadnia
  • kuponja kódját - azt a kosár tartalma mellett bal oldalon tudja érvényesíteni
  • hogy előjegyzésével együtt szeretné a kézbesítést - előjegyzésre ugyanis sajnos nem tudunk rendelést váratni, ha új megjelenésről van szó, akkor egy a megjelenést követő dátumot adjon meg szállítás napjának
  • hogy a kosárba tettől eltérő példányszámot szeretne – lépjen vissza a kosárhoz, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat
  • ha az oldalunkon nem található, nem rendelhető terméket szeretne
 • Nem tudom határidőn belül átvenni a rendelésemet?
  Vegye fel a kapcsolatot a választott átvevőhellyel ("boltjaink" menüpont) és mielőbb egyeztessen kollégáinkkal.

 • Mégis más módon szeretném átvenni a rendelésemet?
  Keresse ügyfélszolgálatunkat!

 • Nem kaptam rendelést visszaigazoló e-mailt, érvényes a rendelésem?
  Ellenőrizze az "eddigi megrendelések" menüpontban vagy keresse ügyfélszolgálatunkat!

 • Nyaralni indulok, és nem szeretném, hogy a postaládám megteljen kategóriaértesítőkkel?
  Az értesítés gyakoriságát, szüneteltetését a "kategóriaértesítő" menüpont alatt tudja beállítani.

 • Milyen könyvet tudok előjegyezni?
  Rendszerünkben jelenleg nem kapható, de adatbázisunkban szereplő antikvár kötetekre , valamint hamarosan megjelenő új könyvekre előjegyzést adhat le. (Előjegyzés)

 • Meddig érvényes az előjegyzésem?
  Visszavonásig, ill. értesítésig.

 • Mikor kapom meg az előjegyzett könyvet?
  Antikvár könyvek előjegyzéséhez nem vállalunk semmilyen határidőt, mivel nem tudjuk, mikor kerül be valamelyik partnerünk kínálatába.
  Új könyvek előjegyzése esetén a kiadótól kapott információ alapján feltüntetjük a megjelenés várható időpontját, de erre garanciát a shopline.hu nem tud vállalni.

 • Mennyibe kerül az előjegyzett könyv?
  Minden esetben az előjegyzési értesítőben szereplő ár az irányadó, mely újdonságok esetében az egyhetes kedvezményes időszak lejárta után módosul.
  Az antikvár könyvek árát a beszállító antikvárium határozza meg a könyv kiadási éve, állapota, keresettsége alapján.

 • Egymás után adtam le két rendelést. Összevonható?
  Házhoz, posta- vagy pickpackpontra kért rendelések csomagolás szempontjából összevonhatóak, tehát egyszer számítjuk fel a szállítási költséget, ill. ha a két rendelés együtt eléri a
  10 000 Ft-ot, nem fizet szállítási díjat. Könyvesbolti átvétel esetén átvevőhelyi csomagbontásra, valamint a rendelések központban történő összevárakoztatására nincs lehetőség, a rendelések egyenként kerülnek az átvevőhelyekre.
  Kedvezmények szempontjából nem vonhatóak össze a rendelések.
  Decemberben, a megnövekedett karácsonyi forgalom miatt a rendelések összeváratására és időpontra történő kiszállítására sajnos nincs lehetőség. A csomagok összeállításukat követően automatikusan partnereinkhez kerülnek, igyekszünk azokat minél előbb átvehetővé tenni.

 • Megváltozott az e-mail-címem/telefonszámom/lakcímem, mit tegyek?
  A "beállítások" menüpontban módosíthatja adatait a bejelentkezést követően.

 • Nem kaptam meg egy rendelt tételt. Miért? Megkapom később?
  Sajnos néha előfordul, hogy partnerünk nem értesít bennünket időben (csak a rendelés rögzítése, a beszerzés megkezdése után) egy-egy tétel kifogyásáról, így az még rendelhető honlapunkon. Mivel általában nem tudjuk, hogy mikor, milyen feltételekkel lesz ismételten elérhető a hiányzó termék, nem teszünk ígéretet annak a későbbiekben történő kiküldésére.

 • Mit jelentenek a csillagok egy termék mellett?
  A csillagok segítségével osztályzatot adhat le az adott termékre, emellett az oldalra bejelentkezve szöveges formában is kifejezheti véleményét.

 • Hol találok eBook-ról és az eBook olvasókról bővebb információt?
  Az eBook-ról és használatárólide kattintvaolvashat bővebben.

A Magyar Köztársaság Gazdasági és Közlekedési Minisztériumának Engedélyezési és Közigazgatási Hivatala (Belkereskedelmi és Idegenforgalmi Főosztály) által kiadott határozat szerint (Ikt. szám: KIG-KO/004876200/2006/C-H) a Libri-Shopline Nyrt. (Cg:01-10-044 841, adószám: 12921360-2-42) C/ 003 463 nyilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet folytathat.